4. maaliskuuta 2015

En ehkä osaa sulle puhua, jos annetaan ajan kulua

Sanni - 2080-luvulla
Loma loppui ja koulunkäynti jatkuu taas. Näin heti alkuviikosta mulla olikin heti kahdet kokeet. Kaiken huipuksi maanantaiaamusta mulla oli kahdeksalta hammaslääkäri, eli jouduin heräämään aiemmin kuin normaalisti. Hyvin lähti munkin viikko alkuun... Lisäksi siirrettiin tämän viikon tallipäivä huomiselle sään ja kokeiden takia.
Okei, tää mun valittaminen ei hyödytä yhtään ja voin jo huokaista helpotuksesta, alkuviikon pahin aika on jo ohi. Itse asiassa oon jo päässyt takaisin arkeen kiinni unirytmin sekoittumisesta huolimatta! Ehkä pitää vain jatkaa hymyillen ja iloita siitä, että kevät on tuloillaan.
Onko teidän viikko alkanut paremmalla fiiliksellä?

16 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mullakin alkoi tällä viikolla koulu, mutta kokeita ei ole onneksi kuin vasta ensi viikolla. Koulu ei kyllä innostais yhtään, ainut hyvä puoli on että viikonloppuna pääsen periaatteessa ekaa kertaa kunnolla tallille ja ratsastamaan:) Viime kerrasta hevosen selässä onkin jo melkein kuusi vuotta aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäsit! :D Munkin innostus koulua kohtaan on jostain syystä kadonnut, ehkä harmaalla säälläkin on osuutensa mun olotilaan :( Oi, toi onkin varmasti mahtavaa! :)

   Poista
 2. Minullakin viikon kamalin osa on jo takanapäin, maanantaina ja tiistaina pääsin neljältä, ja tänään oli sellainen ihana kymmenen tunnin päivä klo 8-18 :) Huomenna ja perjantaina on kuitenkin vain neljän tunnin koulupäivät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outs, mun ei kyllä sovi valittaa koulupäivien pituuksista... :D Onneksi sulla on sentää vähä kivempi loppuviikko! :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! :) Meillä täällä jatkuu loma vielä ensiviikkoon asti, tosin täällä meillä loma alkoi varmaan myöhemmin kuin teillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Janina! :D Eikä, kuulostaa nii oudolta kun oot nyt "vasta" lomalla :DD

   Poista
 4. Jesjes meikä lomalla ja ilkeästi nauran kun te ootte koulussa, hahah :D no joo, ensviikolla mullakin alkaa koulu et katotaas mitä valittamista multa löytyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, tuntuu niin epäreilulta :D Se jää nähtäväksi onko ollenkaan ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jostain syystä mäkin haluan, että olis viä :DD

   Poista
 6. Minulla on vielä tämä viikko lomaa :D ihania kuvia ja kiva postaus muutenkin! :)

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! :-) Hauskaa lukea kun muilla on koulu alkanut nyt, ja meillä tämä viikko on lomaa. :-D

  VastaaPoista