15. toukokuuta 2015

Epävirallinen kisahoitaja


12h hevostelua on yhdelle päivälle aika hyvä saavutus! Herätys oli vähän yli 7, jonka jälkeen lähdettiin pian kohti Nebun tallia. Hevosten lastauksen jälkeen suuntana oli Jalasjärven maneesi ja kisat. Olin mukana lähinnä Nebun epävirallisena kisahoitajana ja kuvaajana. Meillä oli todella kiva porukka mukana ja molemmilla on blogit, tästä ja tästä pääset niihin. En nyt viitsi itse tuloksista tai ratsukoiden kisaamisesta kertoa sen enempää. Mun tehtävä oli lähinnä pitää Nebua kiinni, talutella sitä ja tottakai kuvata. Alkuun tuntui, että Nebu jyräsi mua taluttaessa 6-0, mutta kyllä se sitten loppua kohden rauhoittui. Olin vain itse hiukan pihalla tapahtumista, mutta kai selviydyin edes jotenkin. Oli kuitenkin todella huippua päästä mukaan!


Myöhemmin illalla kävelin melko lyhyen matkan seuraavalle tallille omalle ratsastustunnilleni ja pääsin itsekin hyppäämään! Olen alkanut pikkuhiljaa  saamaan takaisin mun hyppyintoa, en sitten tiedä oliko Nina Fagerströmin valmennuksella ja näillä kisoilla osuutta asiaan.

 Pahoittelen tarkennusta, mutta kattokaa kuinka kuraset lahkeet mulla oli, ja tuossa ne ei edes näy kokonaan!

Oletteko te toimineet kisahoitajina joskus?

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja itse en ole ollut kisahoitajana:)

  VastaaPoista
 2. Tää toka kuva on tosi ihana :3 Olis itekki kyllä siistii päästä joskus jonku kisahoitajaks :D Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä, se on ihan kiva kuva :3 Se kyllä oli todella siistiä, suosittelen mahdollisuuden tullessa ;) Kiitti Nelli :)

   Poista
 3. Jee, kivalta kuullostaa! Itse en ole tainnut olla kisahoitajana koskaan :D Hienoja kuvia taas, ja kiva että sä itekkin pääsit hyppää! Ihana kun osaat kirjoittaa nää postaukset lyhyesti ja ytimekkäästi etkä paljoa kirjoittele turhia lauseita, lisäksi näitä on niin ihanan helppo lukea. Tämmöisiä blogeja kun olis enemmänki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli :D Hahah, kiitti! Pitkät postaukset on kyllä puuduttavaa luettavaa, mutta toisaalta tää oli jo vähän turhankin lyhyt mun mielestä :D Mutta kiva jos sä tykkäsit! :)

   Poista
 4. Oli varmasti kiva kokemus, itsekin oon ollut monia kertoja + kisannut itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli :3 Kiva kuulla! Kisaaminenkin olisi mahtavaa, mutta nyt tyydyn kisahoitajaksi :D

   Poista
 5. Ai mitenniin epävirallinen :P mut kiva postaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska mä en ole suorittanut hevosenhoitajan ammattinimikettä :DD Kiitti kuitenkin! :) Oli mahtavaa päästä mukaan ♥

   Poista
 6. Tosi kivoja kuvia! En oo ollu kisahoitajana, mut mulla on ollu kisahoitaja mukana kisoissa. Parin viikon päästä taas kisat, jännittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä huippua kanssa siirtyä itse kisaajan paikalle, mutta ensin kerään kokemusta kisahoitajana :)

   Poista