22. toukokuuta 2015

#Happy


Oon niin onnellinen! Eilinen(torstai) oli vaan niin täydellinen päivä. Koulussa oli koko lukukauden viimeinen koe ja muutenkin rennompaa. Lisäksi oli älyttömän lämmin päivä. Pystyin jopa pyöräilemään ilman hanskoja kotiin! Lämpömittari näytti lähemmäs kahtakymmentä.


Koulun jälkeen lähdettiin kaverin kanssa mun toiselle vakiotallille. Pidin mun kaverille este/koulutunnin. Mun mielestä oli ihan hauska päästä pitämään tuntia, vaikkei musta taidakaan ihan ratsastuksenopettajaa tulla. Myöhemmin ratsastin vielä itsekin. Ratsulla oli paljon energiaa ja otin sitten loppuun muutamia hyppyjä. Täytyy sanoa, että mä olen todella tyytyväinen mun ratsuun, ja pakko mainita myös itseeni. Voin rehellisesti sanoa, että mä oon kehittynyt tämän vuoden aikana ainakin vähän! Kuvia tuolta ette nyt valitettavasti saa. Tänään ollaan menossa Pulleromäen tallin tunnille, mutta siitä lisää myöhemmin!

Kissa kuva on taas niitä hauskoihin kuuluvia. Alemmassa taas meidän kalojen poikasia, jotka ovat taas kasvaneet!

Onko teillä jo päin jo kesäistä?

12 kommenttia:

 1. On todellakin kesäistä! Mäkin olen nyt eilen ja tän päivän aikana hyppinyt ulkona lyhythihaisella paidalla, täälläkin mittari näyttää nimittäin lähes kahtakymmentä! Hienoja kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Kumpa kelit nyt vaa pysyis tämmösinä :3 Kiitti Ella!

   Poista
 2. Upeita kuvia! :) Meillä oli koulussa vika koe maanantaina ja tänään oli liikuntapäivä, joten oltiin koko päivä ulkona. Täällä on myös ollut nyt ihanan kesäistä ja lämmintä, kävinpäs tänään ekaa kertaa järvessä uimassakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyrr, uimaan mä en sentää viä suostuis :D Tommonen liikuntapäivä ois kyl kiva :)

   Poista
 3. Todella kivoja kuvia! Meillä päin täällä on ollut myös lämmintä lähemmäs 20 astetta, että jospa se kesä sieltä tulis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Oi teilläkin on ollut todella lämmin! Eiköhän se kesäkin tosiaan tule :)

   Poista
 4. No, koko viime viikon sato vettä, mutta nyt on ollut ihanan lämpimät kelit! Eilen illalla ulkona tarkeni t-paidassa:D kiva postaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja nyt taas sitten tänään näyttää tulevan vettä :/ kiva, jos tykkäsit! :D

   Poista
 5. Ihania kuvia! Täällä on jo jonkin verran kesäistä, puissa jo pienet lehdet ja nurmikkokin vihertää jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oi ihanaa, ehkä se kesäkin sieltä tulee, vaikka tänäänkin oli järkyttävän kylmä sää, paitsi nyt illasta :D

   Poista
 6. Ihanan kesäisiä kuvia :3

  VastaaPoista