31. heinäkuuta 2015

Kuun viimeinen postaus


Kai olette eläneet tämän kesän täysillä nauttien joka hetkestä?

Olen oikea ilonpilaaja, mutta kesäloma on kohta ohitse. Nyt eletään heinäkuun viimeistä päivää ja alle kaksi viikkoa koulun alkuun. Muilla koulu voi alkaa jopa ennemmin, tai sitten myöhemmin. Kesä meni ohitse aivan liian nopeasti. Hyvä, että ehti tehdä edes jotain. Toisaalta, nyt kun rupeaa miettimään niin teinhän mä vaikka mitä: suoritin riparin, pääsin ripille, shoppailin pariinkin kertaan, mökkeilin, ratsastin,  tutustuin uusiin ihmisiin, näin kavereita ja kävin risteilyllä, ratsastusleirillä ja piknikillä . Toisin sanoen mulla oli kaikin puolin mahtava loma! Sitä kertoo myös mun Summer bucket -lista. Tällä hetkellä olen toteuttanut vain 14 kohtaa 22:sta, mutta onhan tässä vielä aikaa! Katsotaan sitten kesäloman päättyessä, kuinka monta kohtaa olen toteuttanut.

Tähän kohtaan voisin kysyä, kuinka teidän kesä on mennyt?

Taas kalojenkin kuulumisia, poikaset ovat taas kasvaneet hurjasti viime kuvaan nähden!

Myönnän odottavani kauhulla peruskoulun viimeistä luokkaa. Ei siinä muuten olisi mitään pelottavaa, mutta keväällä mua odottaa yhteishaut, enkä todellakaan tiedä mihin olen hakemassa. Sen tiedän, että kotipaikkakunnalleni haluaisin vielä jäädä, joten mahdollisuudet ovat siitäkin syystä rajatut, mutta enköhän mä jotain keksi!

 Kenttä oli parissa minuutissa tässä kunnossa, joten voitte kuvitella kuinka kovaa tuolloin satoi!

16 kommenttia:

 1. Totta koulu alkaa jo kohta, kesä on menny tosi nopeeta mutta kun enemmän alkaa ajattelemaan niin onhan tässä kerinnyt tehdä vaikka ties mitä! Mun kesä on mennyt ihan kivasti, kiva postaus ja hienoja kuvia ihanan kesäisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä kanssa tajusin vasta tän postauksen tehdessäni, että oonhan mä ehtinyt tehdä vaikka mitä :D Kiva, että sunkin kesä on mennyt hyvin! Kiitti Ella :)

   Poista
 2. Jep, sieltä se uusi lukuvuosi tulee hurjaa vauhtia... yleensä me käydään kesällä paljon matkoilla Suomessa ja ulkomailla. Tämä kesä on ollut poikkeus sillä kävimme vain risteilyllä + crossikisoissa Savo-Kainuu alueella, mutta silti kesä on mennyt super nopeesti.

  Sinunkin kesä on kuulostanut oikein mukavalta ja onhan sitä vielä se pari viikkoa jäljellä! Nautitaa loppuun asti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäloman alkaessa on sellainen tunne, että "Jes, ylipitkä loma edessä" ja sitten se onkin hetkessä ohi.. :D No, eipä se haittaa, kun on hyvä loma :) Ja joo, nauttikaamme vielä loppulomasta täysin siemauksin!

   Poista
 3. Kiva postaus ja hienoja kuvia jälleen kerran! :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia! Mun kesä on mennyt ihan hyvin, mutta lämpimiä päiviä olisi saanut kyllä olla vähän enemmän! Lisäksi minulla on ollut kova ikävä hevosen selkään, kun loman aikana olen päässyt vain kaksi kertaa ratsastamaan... Toivottavasti kuitenkin ensi kesänä olisi yksi hevonen lisää hoidettavana! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon samaa mieltä, lämpimämpää kiitos :D Mä oon sentään päässyt ratsastamaan! Ja joo, mäkin pidän peukkuja :)

   Poista
 5. Mua kauhistuttaa ajatus siitä, että viikon päästä maanantaina aloitan ihan uudessa koulussa lähestulkoon täysin uusien ihmisten kanssa opiskelun. Hieman hirvittää... :D Noh, kaiken järjen mukaan senkin pitäisi alkaa sujumaan ihan hyvin kun suurin osa on kuitenkin samalta paikkakunnalta ja tiedän heidät ainakin nimeltä.

  Kesä oli kyllä ärsyttävän sateinen! Lämpötilat oli mulle just ok, mutta sadepäiviä olisi saanut olla paljon vähemmän. Oli ärsyttävää tehdä ulkotöitäkin kun satoi koko ajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun onneksi koulu ei sentää vaihdu :-D Onneksi sentään noin sullakin, että tiedät porukkaa jo hiukan etukäteen!

   Tää sade on kyllä ollu niin ärsyttävää, tääläki suurin piirtein tulvinu joet :/

   Poista
 6. Kesälomat menee aina liian nopeesti!:(

  VastaaPoista
 7. http://anskukirjoittaa.blogspot.fi/2015/08/arvostelua.html

  Blogisi on arvosteltu :)

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus ja aivan ihania kuvia! Blogissasi on muutes tosi kiva ulkoasu ja laadukkaita postauksia. Taidanpa jäädä lukijaksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :3 Ihana saada näin positiivista palautetta :)

   Poista