27. heinäkuuta 2015

Mökkiviikonloppu


Kuvitelkaa, kirjoitin tähän todella paljon tekstiä kuluneesta viikonlopusta ja nyt pyyhin vahingossa kaiken. Harmittaa älyttömästi! No, olin kuitenkin viime viikonlopun kaverini Nean kanssa heidän mökillään. Perjantaina seitsemän jälkeen lähdettiin ajamaan kohti mökkipaikkaa. Ensimmäisenä iltana ei tehty oikein mitään erikoista, paitsi käytiin ajelemassa vesijetillä, mikä oli ihan kiva kokemus! En ole ikinä ennen nähnytkään sellaista vesijettiä "livenä".

Tämän päälle olin vähällä astua ja niitä oli "muutama" lisääkin!
Lauantaina herättiin ja syötiin aamupala. Ehdittiin pelata yatsia, soudella kanootilla(joka oli nyt ihan oikea kanootti, riparillahan se olikin kajakki), uida, roikkua kumipatjalla vesijetin perässä ja kuvata. Tuo patjalla roikkuminen oli kyllä hauskaa, mutta kädet olivat todella kipeät seuraavana päivänä. Omasta mielestäni mentiin todella lujaa ja kyydissä pysyminen oli mulle haastavaa. Ei kuitenkaan tiputtu tai kaaduttu kertaakaan, jos tahallista kaatumista ei lasketa. Tahallisen kaatumisen jälkeen tuntui, että pyörtyisin siihen paikkaan. Sain osuman mahaan ja totta kai mun oli pakko oksentaa sen jälkeen ne vedet ja ilmat pihalle, jota olin niellyt kyydin aikana. Onneksi huono olo meni sillä ohi ja pystyin jatkamaan päivää. 

Romautettiin teltan sisäkatto, jotta saatiin ajettua ötökät pois(Raid tosissaan auttoi) :D

Lauantain ja sunnuntain välinen yö nukuttiin vapaaehtoisesti teltassa, vaikka yöksi oli luvattu kaatosadetta ja kyllähän se sade sitten tulikin. Katsottiin myöhään illalla elokuvaa Netflix:istä, joka oli muuten ihan hyvä! Harmi, etten muista sen nimeä.. Pian elokuvan jälkeen mulle iski niin kova väsy, että oli pakko mennä nukkumaan. Sainkin nukuttua todella hyvin enkä herännyt edes kaatosateeseen. 

Sain lainata Nean kivaa takkia.

Heräsin sunnuntaina vasta kahdentoista aikoihin. Syötiin aamupala ja purettiin teltta. Sen jälkeen lähdettiinkin pian ajamaan kotia kohti, vaikka enhän vielä itse mennyt silloin kotiin. Suuntasimme suoraan kohti Nebun tallia. Siellä menikin muutama tunti, vaikka suunnitelmista poiketen Nebun ratsastus jäi aika lyhyeksi. Itse olin paikalla vain kuvaajana ja yleisenä avustajana. Kotiin pääsin vasta kymmenen maissa.


Kuinka moni teistä on jo mökkeillyt tänä kesänä vähintään kerran?

16 kommenttia:

 1. Voi ei D: varmaan sä jouduit kirjottaan tän kahesti :D oli tämäki ihan hyvä :) se oli muuten sleepover ja käytiinhän me sunnuntaina vielä uimassakin ;) toivotaan että Nebu paranee pian :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jouduinhan mä, kun en tajunnut tallentaa välissä... :D Aivan, sehän sen leffan nimi olikin! Vitsi mä unohdin monta asiaa, hupsista :D Ja niimpä <3

   Poista
 2. Mäkin oon joskus pyyhkinyt tosi pitkän tekstin pois puoli vahingossa :D en ole ollut mökillä kun vaan muutaman kerran makkaraa paistamassa, vaikka yleensä siellä tulee oltua monta kertaa yötäkin, varmaan sateinen kesä tehnyt tehtävänsä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toi on kyllä niin turhauttavaa :D Tää kesä on kyllä ollu kaamea säidensä puolesta... Onneksi lauantaina sentään paistoi aurinko :)

   Poista
 3. Joo tuttu tunne toi pitkän tekstin pyyhkiminen, se on niiiin turhauttavaa!! :'D Hienoja kuvia, mökkireissu kuullosti mahtavalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että muillekin on käynyt samoin! :D Paljon kiitoksia, se tosiaan oli mahtava!

   Poista
 4. Ihania kuvia ja tosi hieno blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 5. Tiiän niin ton tunteen... Se vasta ärsyttikin kun se mun blogi poistui ja kaikki postaukset meni hukkaan :'D Mutta teillä oli varmasti kiva viikonloppu ja kiva tää postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo toi kyl vasta ottaiski päähän... Ainakin kun ajattelee omalle kohdalle :/ Mutta joo, oli kyllä hauskaa ja kiitti! :)

   Poista
 6. Kiva postaus! Mullakin on käynyt monta kertaa niin ,että kaikki teksti en hävinnyt, rasittavaa varsinkin illalla postatessa.. Oon itsekkin käynyt muutaman kerran mökillä tänä kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Huvittavaa huomata, että näin monelle on käynyt juuri samalla tavalla, vaikka eipä se mikään ihme ole :D Kesällä kyllä kuuluukin mökkeillä :)

   Poista