31. maaliskuuta 2018

Suunta kohti hevosmessuja


Tampereen hevoset-messut lähestyvät taas hurjaa vauhtia ja niihin onkin aikaa enää todella vähän. Olen käynyt kyseisillä messuilla jo todella pitkään ja niistä onkin tullut jo oikeastaan perinne. Siksi suuntaan myös tänä vuonna kyseisille messuille! Toki tällä kerralla meillä oli puhetta kaverini kanssa, että käymme messuilla vain toisena päivänä. Viime vuonna olimme siellä molempina päivinä, joten ehkä nyt yksikin päivä riittää.


Tutkin messun ohjelmaa etukäteen ja totesin, ettei ohjelmassa ole paljoa sellaisia ohjelmanumeroita, jotka olisi ihan pakko nähdä. Ohjelmasta löytyy mm. rotuesittely, jonka nyt olen nähnyt jo useampanakin vuonna. Toki ohjelma on todella monipuolista, joten useampiakin kiinnostavia seurattavia varmasti löytyy. Täytyykin katsoa, mihin nyt sitten loppujen lopuksi päädynkään.

Eniten minua kiinnostaa sunnuntaina oleva Henri Ruosteen kouluklinikka. Kouluratsastajana minua totta kai kiinnostaa enemmän kouluklinikka kuin esteklinikat ja tuon edellä mainitun klinikan aionkin mennä katsomaan aika suurella todennäköisyydellä! Sitä ennen on Hevosbloggaajien handler-kisa -niminen ohjelma, jonka haluaisin myös nähdä.


Monena vuonna olen katsonut, että messuilla on myös satulansovitusnäytöksiä. Nyt päätinkin, että haluaisin mennä katsomaan näytöstä, joten myös ohjelma nimeltä Satulansovituksen perusteet kiinnostaa minua. Tuosta olisi nimittäin varmasti hyötyä tulevaisuudessakin, jos siitä saa jotain irti! Samaan kategoriaan kuuluu myös ohjelma nimeltä Varusteiden vaikutus hevoseen. Olen kuitenkin todennäköisesti menossa messuille sunnuntaina, jolloin tämä varusteiden vaikutus hevoseen -niminen ohjelma jää näkemättä.

Muita kiinnostavia ohjelmanumeroita ovat mm. Tasapainoinen istunta, tasapainoinen ratsukko ja Estekilpailut. Nämä eivät kuitenkaan ole mitenkään pakollisia nähdä, sillä jossain välissä pitää ehtiä tutustua myös näytteilleasettajien tarjontaan. Ostoslistani on kyllä varsin tyhjä, mutta ainahan sitä voi katsella, jos jotain löytyisi mukaan.


Oletteko te tulossa Tampereen hevoset-messuille?

4 kommenttia:

 1. Mä olen tulossa lauantaina, eihän sitä monen vuoden perinnettä voi katkaista ;) Jotenkin noilla messuilla riittää aina mielenkiintoista nähtävää vuodesta toiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, samaa kans mietin, ettei tätä perinnettä vaan voi katkaista :D Tuo on kyllä totta, että aina sieltä jotain mielenkiintoista löytyy, vaikka yhtäkkiä tuo ohjelmatarjonta ei niin kiinnostavalta tuntunutkaan :)

   Poista
 2. Pitäkäähän hauskaa messuilla! Itse en pääse messuille, mutta toivottavasti vielä jonain vuonna! Ohjelma tarjonta vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta ja varmasti on myös monipuolinen. Olisi kiva, jos messuilta tulisi jotain koostetta mahdollisten ostosten kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, toivottavasti pääset jonain vuonna! :) Ohjelmaa löytyy kyllä yllättävän paljon sitten paikanpäällä, mihin haluaisi mennä :D Tarkoituksena olisi tehdä postaustakin tuolta!

   Poista