27. toukokuuta 2015

Kesäloman lähestyessä


Hullua ajatella, että kohta kahdeksas luokka on käytynä ja siirryn yhdeksännelle luokalle. Nämä viimeiset viikot ovat aina todella rentoja! Kohta onkin jo kesäloma, K-E-S-Ä-L-O-M-A. Aika tuntuu kuluvan jopa liian nopeasti, ainakin mun mielestä. Vasta äsken oli joulu ja hiihtoloma.. Harmi vain, etteivät säät oikein suosi täällä päin. Lämmintä on, mutta sitten taas on kauhean synkkää tai jopa sadetta. Sen takia en ole viitsinyt mennä Montunkaan luokse. Siitä päästäänkin seuraavaan infoon.


Moni on varmasti huomannut, etten käy Montun luona enää kovinkaan usein. Se on totta. Matkaa kertyy jo yhteen suuntaan todella kauan ja mulle on ruvennut tulemaan tunne, että haluan oikeasti kehittyä ratsastajana, mikä on miltei mahdotonta Montun kanssa. En kuitenkaan pysty lopettamaan siellä käymistä kokonaan eikä tämä nyt tarkoita, ettenkö tykkäisi Montusta, päinvastoin! Montu on maailman ihanin hevonen ♥ Pikku hiljaa alan myös etsimään uutta vuokra/liikutusheppaa, jos sopiva tulisi vastaan. Asialla ei kuitenkaan ole mikään kiire.

 Tässä vielä tämän päivän puhelinkuvia! Meillä oli todella hauska päivä koulussa. Huomatkaa, että ensimmäisessä kuvassa oli kirjoitusvirhe, jota yritin korjailla..

Mitä te olette tehneet tällä viikolla koulussa/vapaa-ajalla?

14 kommenttia:

  1. Minulla kesäloma alkaa jo perjantaina, mutta silti huomenna on vielä edessä koeviikon viimeinen koe :) Huomenna käymme kavereideni kanssa myös särkänniemessä kokeen jälkeen ja sitten onkin edessä enää kevätjuhla ja lakkiaiset! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä loppuu jo perjantaina! :D Kuulostaa mahtavalta!

      Poista
  2. Täällä on ollut nyt ihan suotavat kelit ja aurinkoakin riittää! Eilen kun ratsastin ajattelin et miten mä pärjään kuukauden päästä kun on 10 astetta lämpimämpi ja olin nyt jo ihan hiessä tuossa 20 asteen lämmössä, tottakai :D Koulussa on ollut tosi iisiä ja helppoo, ei uskois että lukuvuosi on menny näi nopeesti ja kohta on kesäloma!! Kiva postaus ja hienoja kuvia jälleen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa tänään on ollut täälläkin siedettävä sää! :) Hahah, pitäis ratsastaa suurin piirtein bikineillä noi kuumimmat kaudet :D Aika on kyllä menny hurjan nopeasti, en mä vielä halua koulun loppuvan..okei haluan :D Kiitoksia!

      Poista
  3. Viime viikolla tuli vietettyä varmaan yläasteen parhaimpia päiviä luokkaretken merkeissä, vaikka yöpymispaikka ei ollutkaan mikään maailman paras (esim. yksi humalainen ja ilmeisesti huumeitakin vetänyt mies vietiin poliisien toimesta pois oleskelutilasta klo 2 yöllä meidän ollessa hereillä).

    Eilen käytiin muiden ysiluokan tukareiden ja tukareiden vetäjän (eli opettajan) kanssa Tampereella leffassa, Megazonessa ja syömässä. Kannattaa muuten mennä Megazoneen, aivan mahtava paikka - suunnittelen parhaillaan reissua sinne kaveriporukan kanssa. Niin ja Koskikeskuksen Manhattanissa on todella hyvää lehtipihviä - jopa tälläiselle nirsolle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haluan luokkaretkelle.. :D Kuulostaa aika hurjalta!

      Pitääpä katsoa jos joskus kävisinkin tuolla Megazonessa :) Tääkin kuulostaa todella mukavalta! Ite oon pitäny hauskaa ihan vaa kotikaupungissani :D

      Poista
  4. Tänään oli kyllä hieno sää ja tarkeni ratsastaa ihan t-paidalla! Mullaki loppuu jo perjantaina koulu. :D Sun pitää etsiä osaava vuokraheppa jonka kanssa pääsis myös tunneille! Eikös sielä Kauhajoen hevosurheilukeskukses anneta puoliylläpitoon hevosia? Toki se hinta taas menee jo toisen sadan puolelle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mekin pelattiin "rantalenttistä" paljain jaloin eikä tullut kylmä :D

      Sitä mäkin oon miettinyt, ja valmennuksissa ois kiva käydä aina väliin. Mikään ratsastuskoulun vakiotunnit ei kiinnosta mua, mutta tuota puoliylläpitojuttua mäkin oon vähä miettinyt, mutta jos totta puhutaan niin en mä ehkä ihan noin paljoa haluais maksaa :D

      Poista
  5. Kiva postaus & ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  6. Viimeinen viikko on mennyt koeviikon merkeissä. Tänään viimein oli viimeinen koe ja täytyy myöntää, että ajatukset oli kyllä jossain aivan muussa kun nenän edessä olevalla konseptilla. Kokeen jälkeen lähdettiin pelaamaan muutamat hyvänmielen jalkapallopelit (lukio vs. yläaste ja lukion ykköset vs lukion kakkoset). Onneks lukion toinen vuosi on nyt ohi ja muutamia tämän iltaisia rästihommia lukuunottamatta voi pikkuhiljaa siirtyä lomailun makuun! :)

    Blogillasi on aivan ihana nimi, tuli heti hymy huulille kun huomasin sen. Lisäksi tämän postauksen kukkakuvien ansiosta tajusin, että jes nyt alkaa oikeasti loma! Hyvää kesää teille! :)
    http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella myöhään koevikko sulla! Onneksi yläkoulun puolella on helpompaa :D Toisaalta kiva, että saa kokeen vastapainoksi tehdä kuitenkin muutakin, ainakin vähän mukavampaa niin :)

      Kiitos paljon! Samoin sulle :)

      Poista
  7. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta! Sait juuri yhden lukijan lisää!

    VastaaPoista