10. marraskuuta 2015

Joulukalenteri?


Tämä aihe on pyörinyt varmasti monessa blogissa viime aikoina. Nyt on se aika, kun aletaan suunnitella viimeistään joulukalenteria blogin puolelle ja lopulta postauksia aletaan toteuttaa kamalalla kiireellä. Itse olen näköjään tehnyt joka vuosi jonkinlaisen joulukalenterin ja ajattelin nyt toteuttaa "joka toinen päivä postaus" -tyyppisen joulukalenterin. Joulukuun aikana saa muutenkin olla lukemassa joka päivä monen blogin joulukalenteria, etten viitsi toteuttaa joka päivä uutta postausta. Muutamia ideoita olen jo lähtenyt toteuttamaan ja osa on vielä kehittelyvaiheessa. Ajattelin kuitenkin kysyä, millaisia postauksia te blogin lukijat haluisitte?

19 kommenttia:

 1. Kiva idea:) Kaikenlaisia erikoispostauksia (kuvapostauksia, kysymyspostauksia, blogihistoria, kehitykseni ratsastajana...) olisi kyllä kiva lukea. Todella ihania kuvia, ja kiva blogi.

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kommentista! Noista ehdotuksista ainakin yksi onkin jo toteutuksen alla :)

   Poista
 2. Tosi kiva että suunitelett joulukalenteria! Minua ei haittaa vaikka tulis joka toinen päivä. Toivoisin että tekisit jonkun sellaisen postauksen mihin olet kerännyt "sinun parhaat ottamat kuvat ever" esim. Hevos ja luonto kuvat, ja sit myös jossain postaukses olis kiva jos ois jotain "joulu hömppää" esim. Lahja vinkkejä ja joulu aiheisia kuvia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Oikeastaan viime vuosilta on tälläisiä "parhaat kuvat" postauksia joulukalenterissa, mutta yksi ideani oli laittaa parhaita kuvia tältä vuodelta :) Nää sun ehdotukset oli hyviä! Tuo lahjapostaus voisi olla kiva :)

   Poista
 3. Toi on kyllä kiva tuo joka toinen päivä -tyylikin! Ite tein viime vuonna muutaman "erikoisemman" postauksen joulukuussa, joten nyt oon tekemässä elämäni ensimmäistä joulukalenteria! Hieman jänskättää että miten sen suhteen käy, oon kyllä jo aloittanut luukkujen väsäämisen mutta se, että muistanko julkaista luukun joka päivä mietityttää.. Mitään luukkuideoita en nyt pysty antamaan, tulee mieleen vain omat luukut joita pidän vielä salassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin viime vuonna taisi olla se, että julkaisin vain silloin ja tällöin joulupostauksia, niin kuin aiempana vuonnakin :) Tänä vuonna ajattelin tehdä ed säännöllisemmän joulukalenterin :D
   Kannattaa muuten ajastaa noita postauksia tietyille päiville, silloin sun ei tarvitse muistaa julkaista niitä ;)

   Poista
  2. Pakko myöntää, mutta en osaa käyttää sitä ajastinta :D pitäisköhän opetella...

   Poista
  3. Haha, mäkään en oo ikinä käyttäny sitä, mutta mitä olen tutkinut niin siihen pitää vain syöttää päivämäärä ja kellonaika, johon haluaa postauksen julkaistuvan(?) :D

   Poista
 4. Mekin ollaan anninan kanssa suunniteltu juuri tuollaista joka toinen päivä joulukalenteria, sillä lähes jokaiseen blogiin tulee täys mittainen joulukalenteri. Itselle myös huomattavasti helpompaa keksi 24 postauksen sijaan vain 12 postausta!
  postauksia juuri valokuvaamisen suhteen on hauska lukea, joten sellaisen haluaisin lukea sinun näkökulmasta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, mutta en itse jaksa lukea, kun joulukuussa tulee niin monesta blogista joka päivä uusi postaus, luen sieltä vain ne mielenkiintoisimmalta kuulostavat :) Ideoita mulla saattaisi kyllä olla noihin 24:n, mutta haluan "säästää" niitä ideoita muille ajanjaksoillekin :)
   Kiitti ehdotuksesta! Eräs tuon tyylinen on kyllä jo kirjoituksen alla :)

   Poista
 5. Haluaisin niiiiin kovasti antaa ideoita, mut ei oo edes oman blogin joulukalenteriin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäyksenä vielä, että varmaan pitää kyllä itsekin tehdä tolla joka toinen päivä tyyliin. Tai jollai muulla tavalla, että ei joka päivä tuu.

   Poista
  2. Hahah :D Kannattaa katsella muiden blogien joulukalentereita ja kerätä sieltä ideoita, jos eit muuten keksi :)
   Toi joka toinen päivä postaus tyyppi helpottaa jossain määrin sekä lukijaa että blogin kirjoittajaa! :)

   Poista
 6. Jes! Ootan paljon sun joulukalenteria :)
  Mitä nyt tulee mieleen mitä ei oo sanottu, niin elämäni hevoset, joululahjatoiveet, sit vika vois olla myday jouluaatosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Luulempa, etten saa siitä mitenkään kovin erityistä, mutta ainakin yritän :) Kiitos ideoista! Noi on ihan varteen otettavia ehdotuksia kaikki, tuo myday kävi itsellänikin mielessä ja ideoin siitä vielä erikoisemman jutun jouluaatoksi, mutta siitä en paljasta vielä mitään muuta :D

   Poista
 7. Jee, toivoinkin että sun blogiin tulisi edes jonkinlainen joulukalenteri :D Tee esimerkiks Jalmarista tai Lamonasta sellanen anatomiapostaus? En tiiä tajusitko mutta kuitenkin :D

  Itekkin aattelin ekaa kertaa jonkun kalenterin väsätä, saa nähdä millainen siitä tulee ja ehdinkö tehdä kaikki luukut ajoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kyllä mä jonkinlaisen teen, niin saan edes jotain postausaihetta :D Toi vois olla ihan kiva jos tajusin oikein, kiitos ehdotuksesta! Ehkä mä tuon joskus toteutan, tiedä sitten vielä, mutta joskus kuitenkin :)
   Kalentereita on kyllä kiva lueskella, jos niitä ei ole lukulistalla mielettömästi :DD

   Poista
 8. Kiva että oot tekemässä joulukalenteria! Ite entiiä riittääkö aika ja järki sen tekemiseen, ainakin varmaan joitain joulupostauksia tulee munkin blogissa näkemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, en saisi tänne päiviteltyä muuten juuri mitään, koska iltaisin on jo niin pimeää eikä uusia ratsastuskuvia saa.. :D Ihan hyvä toisaalta, etteivät kaikki tee joulukalenteria, mutta jotku erikoispostaukset olisivat kyllä kivoja :)

   Poista