29. marraskuuta 2015

Viime aikojen kuulumiset!


Ajattelin kertoa tauon ajan kuulumiset vielä, ennenkö aloitan joulukalenterin. Tauon aikana kävin vain kerran ratsastamassa Lamonalla ja vain kerran Jalmarilla ja tämä johtui lähinnä epävakaasta säätilasta. Palataan siis keskiviikkoon 18.11 jolloin olin Jalmarin luona. Pitkästä aikaa nousin sen selkään tavoitteena tutkia vielä kerran satulan sopivuutta. Laitoin satulan alle kaksi paksumpaa huopaa, jolloin satula näytti istuvan hieman paremmin. Tällä kerralla kuitenkin kohdistin pukittelun syyn. Jalmarilta löytyi selästä kunnon jumi. Yksi joululahjatoiveeni onkin saada hieroja paikalle, koska ennen sen jumin avaamista Jalmarin selkään ei kyllä nousta.. Palataan kuitenkin ratsastukseen, joka sujui ihan hyvin. Mentiin maastoreitillä ja ravailtiin pikkupätkiä. Siinä taas ilmeni pukittelua, muuten Jalmari oli todella ihana! Käytiin jopa ihan metsikön puolella, kun poikettiin polulta ja ensimmäistä kertaa pystyin menemään alkukäynnit täysin pitkällä ohjalla Jalmarin roikottaessa päätään alhaalla. Ennen en olisi voinut kuvitellakaan sen olevan mahdollista!

Ei me noin lujaa menty.. Kartan mukaan 19km/h on aidompi nopeus.
 Kekseliäisyyttä parhaimmillaan..

Täytyy vielä mainita, että olin katsomassa 18.11 viimeisimmän Nälkäpeli-elokuvan ja voin sanoa, etten pettynyt! Pari kyyneltäkin sain kyseisen leffan aikana pyyhkiä poskeltani. Aiheesta toiseen, aamulla 21.11 oli kunnon lumikerros maassa! Sitä tulikin heti kunnolla ja päädyttiin sunnuntaina 22.11 kuvaamaan kavereideni kanssa erääseen metsään, jossa olen aiemminkin ollut! Sieltä saatiin ihan hyviä kuvia. Lumi pysyikin maassa kauan, koska vasta 24.11 tiistaina tulivat plussakelit ja lumi muuttui suojalumeksi. Kävin samana päivänä(tiistaina) ratsastamassa Lamonalla. Kenkiin jäi niin pahat tilsat, etten mennyt kuin käyntiä ja muutaman ravisuoran, joten ratsastus jäi hiukan lyhyeksi.


Tänään 29.11 olin pitkästä aikaa kaverini Nean ja hänen hevosensa Nebun kisahoitajana. Kisoissa meni lähes koko päivä ja huomenna on fysiikan koe, johon pitäisi lukea 70sivua.. Nytkin mun pitäisi olla lukemassa eikä kirjoittamassa tätä postausta. Onneksi luin kisapaikalla jo vähän! Toimin taas kisapaikalla "kävelevänä" tavaratelineenä, kuvaajana ja yleisenä avustajana. Maneesi oli valaistu paremmin kuin yleensä ja sain oikeasti jopa hyviä kuvia sisältä! Varsinkin estekuvat onnistuivat mielestäni hyvin, tai ainakin osa niistä.


Miten teillä on mennyt? 
Vielä pieni mainos, että kysymyspostaukseen saa vielä heitellä kysymyksiä! 

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus & kivoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia :) varsinkin tuossa viimeisessä on jotakin erityistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihana kuulla, että tykkäät tästä viimeisestä, munkin mielestä se on ihan kiva! :D

   Poista
 3. Lähes kaikkialla taisi olla lunta, meilläkkin ainakin 20cm ja oli huippua! Harmi että ne sitten kuitenkin sulivat :( Kiva postaus ja hienoja kuvia jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin mäkin olin lukevinani :) Tuo kyllä harmitti, kun ne sulivat.. No, eiköhän lunta tule vielä lisää jonakin päiväånä :) Kiitti!

   Poista