15. marraskuuta 2015

Tauon paikka

Mua niin harmittaa tää vuodenaika. Tänäänkin oli tarkoitus mennä kuvaamaan, mutta kuinka ollakaan, tajusin liian myöhään, että kolmen jälkeen tulee jo pimeää kuvaamiseen. Ratsastuskuvista ei tulisi mitään viikolla, koska koulunkäynti rajoittaa valoisaan aikaan talleilua. 


Viime viikko oli ihan kiva, vaikka monena aamuna tuntui, etten vain jaksa lähteä kouluun. Ihan hyvä kuitenkin, että nousin loppujen lopuksi muutaman torkuttamisen jälkeen ylös ja lähdin kouluun, koska siellä on ollut kivoja päiviä, ainakin mun mielestä! Perjantaina oltiin koulusta tutustumassa yhteen oppilaitokseen ja päivä oli siksi rennompi kuin normaalisti. 

Biologiassa tutkittiin soluja / ajoin tallilta kotiin kaverini kanssa hurjaa vauhtia / kuva kertoo / tällänen oppitunti!

Koska tällä hetkellä mulla ei suoraan sanottuna ole mitään postausaiheita, on parasta laittaa blogi tauolle. Tämä tarkoittaa, ettei postauksia tule hetkeen. En jaksa keksiä postauksia pakolla, koska aiheita ei vain ole. Tauko loppuu viimeistään tämän kuun loppupuolella, jolloin kerron ehkä tauon ajalta kuulumiset ja sitten alkaakin jo joulupostaukset, joita kirjoittelen tauon aikana. En kuitenkaan lupaa, että tauko pysyy sinne asti, vaan saatan "palauttaa" blogin tauolta jo ennemmin, jos aiheita löytyy! 


Pakko vielä mainostaa, että jos haluatte seurata tauon ajalla mun elämää, kannattaa seurata mua instagramissa @ssuviq tai snapchatissa ssuviih !

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus taas! Mä vaan niin tykkään sun kirjotustyylistä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Totta, tää vuodenaika on kyllä hankalaa kuvaamisen kannalta. Mut onneks et oo sen kauempaa tauolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jep, varsinkin nykyisten aikataulujen mukaan jolloin on jo pimeää, kun tulen koulusta kotiin.. :/

   Poista
 3. Kiva postaus! Tää aika vuodesta on kyllä kurja bloggaamisen ja valokuvaamisen suhteen, kun valoisaa on vain vähän aikaa, mutta onneksi kohta päivät alkavat jo pidentyä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo, huomasin sen vasta nyt toden teolla :D Ja joo, onneksi!

   Poista
 4. Mm totta tää vuodenaika on hankala valokuvaamisen ja bloggailemisen suhteen. On pimeä ja koulu painaa päälle :/ Mut kiva postaus silti!

  VastaaPoista