7. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 parhaat

Tässä postauksessa on tarkoitus palata vielä kerran viime vuoden puolelle ja käydä läpi vuoden parhaat jutut samalla tyylillä, kuin kuukauden suosikit postauksissa. Listasin viime vuoden postaukset tähän alle:


Aloitetaan vuoden tallipäivästä. Viime vuonna kävin tallilla 3-6 kertaa viikossa, joten tallipäiviä on kertynyt jonkin verran. Kuitenkin yksi päivä on ehdottomasti ylitse muiden. Päivämäärä, jonka muistan ulkoakin, on 4.8.2015. Tämä oli yksi viimeisimmistä päivistä Montun kanssa ja päivä oli todella ihana. Siitä löytyy postaus täältä. Moni varmasti huomasi jo postauksen luettuaan, että mulle jäi superhyvä fiilis kyseisestä päivästä! Tällä hetkellä koen itkun ja naurun sekaisia fiiliksiä, kun katselen tuon päivän kuvia. Lisäksi 13.8 oli erityinen tallipäivä, koska otin Montun kanssa hiukan taiteellisempia kuvia mekko päällä. En olisi parempia kuvia voinut toivoa!


Jos mun pitää valita jokin vaate vuoden suosikiksi, päätyy Cubukselta ostamani collegehousut listalle. Ostin ne vasta lokakuussa, mutta käytän niitä lähes joka päivä. Ne on helppo laittaa jalkaan, kun vaihtaa esim. tallivaatteet pois eikä tarvitse panostaa vaatetukseen. Housut ovat mukavan lämpimät eikä niiden ulkomuodossa ole vikaa!


Musiikkia olen kuunnellut lähinnä Ylex:ltä ja kesällä kuuntelin sitä päivässä monta tuntia. Nykyään olen opetellut jo kuuntelemaan tabletilta Spotifya, mutta edelleen mopoautossani soi radio, samaten kuin aamuisin. Suosikkibiisejä mainitsen vain kaksi: Years & Years - King ja Isac Elliot - No one else. Moni muukin biisi aiheuttaa muistoja, mutta King-biisi tuo niitä parhaita muistoja, koska se soi tämän videopostauksen taustalla. No one else on Isacin uusin kappale ja sanoisin, että myöskin paras!

Jos jatketaan hyvien ostosten parissa, niin ostin syksyllä uudet ratsastushousut ja chapsit, jotka ovat molemmat osoittautuneet todella hyviksi ostoksiksi. Tässä postauksessa on video, jossa esittelen kyseiset ostokset. Ostin ne kisoja varten, mutta totta kai niillä on myös muuta käyttöä! Housut ovat todella mukavat päällä ja ne ovat joustavaa materiaalia. Omat housuni ovat tiukat, mutta silti niiden alle mahtuu näin talvella vielä legginssit! Chapsit olivat yksi parhaimmista löydöistä, koska nykyään ratsastan niillä aina, kun se on mahdollista, eli lähes joka kerta! Varsinkin kouluratsastuksessa saan ratsastettua paljon paremmin niillä! En väännä nilkkaani enää niin pahasti, kun chapsit ovat tukemassa. Tällä hetkellä chapsit ovat kuitenkin rikki ja pahoin pelkään, ettei vetoketjua saa enää kolmatta kertaa korjattua..


Vuoden paras herkku on yllätys yllätys - suklaa. Syön suklaata ihan liikaa, mutta en vain voi rajoittaa sen syömistä. Demissä olikin yksi hyvä minua kuvaava lause "Voisin luopua suklaasta, mutta en ole luovuttaja". Vuoden suosikkisuklaana on Milkan Oreosuklaa, jota ostin ensimmäisen kerran risteilyltä ja myöhemmin vähän kaikkialta, mistä sitä sattuukaan saamaan. Toivottavasti tuo iso suklaalevy tulee pian päivittäisruokakauppoihin myyntiin! Tähän on pakko mainita lisäksi appelsiiniriisi! Äitini teki sitä usein kesällä ja nyt vuoden lopussa opettelin tekemään sitä itsekin.


Omistin todella huonokuntoiset hiukset, ennenkö näitä leikattiin. Ostin ennen parturissa käyntiä Dermoshopilta agranöljyshampoon, jonka totesin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen todella hyväksi kuiville ja vahingoittuneille hiuksilleni! Nykyään pesen lähes joka arkipäivä hiukseni kyseisellä shampoolla ja lähes joka arkiaamu suoristan hiukseni. Silti ne näyttävät melko hyvinvoivilta.


Kuvien parhaimmistoa pääsettekin katselemaan erillisestä postauksesta. Heppakuvia näette tämän linkin takaa. Valitettavasti vuoden kännykkäkuvaa en osaa valita, joten sen jätän kokonaan pois.

Onko teillä joitain vuoden suosikkeja?

14 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Saisko tota "kuukauden suosikit" ideaa käyttää omassa blogissa? :D

    Ei tuu nyt oikein mieleen mitään vuoden suosikkia, paitsi ehkä vuoden suosikkiherkku on mullakin tottakai suklaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo totta kai! Itsekin nappasin idean jostain muualta kuin omasta päästäni, kun monessa blogissa niitä nykyään näkee :D
      Suklaa tosiaan on se juttu :DD

      Poista
  2. Ihana postaus! Itsellä on kanssa tavoitteena tehdä blogiin tämän tyylisiä postauksia joka kuukausi, katsotaan nyt, että voittaako laiskuus ahkeruuden;) Vuoden suosikkeja ei varsinaisesti ole, mutta joulun jälkeen suosioon nousivat aivan ihanat villasukat! Jos nyt pitäisi vuoden suosikki valita, niin tietenkin kirjat ja ratsastukset, vaikka ne eivät mikään yksittäinen juttu olekaan:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Näitä on kyllä todella kiva lukea! Vuosi on vaan turhan pitkä aika valita näitä, mutta tulipa tehtyä tämäkin :D Oi villasukat on kans parhautta! Toi on totta, vuoden ajalta yksittäisiä juttuja on todella haastava valita, mullakin olisi näiden lisäksi vielä kaikkea listalle mainittavaa :D

      Poista
  3. Kiva postaus! Ja noi collegehousut on vaan niin parhaat, mulla siis on noi ihan samat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Hauska kuulla! :D Täytyy kyllä myöntää, etten ole koskaan omistanut yhtä ihania housuja :D

      Poista
  4. Tää on tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus tällänen ja hyvin toteutettu! Itselläni ei nyt tuu mieleen mitään suosikkeja, vaikka niitä niin paljon varmasti onkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Haha, näitä on kyllä hankala päättää..

      Poista
  6. Tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon:)

    VastaaPoista
  7. Todella kiva postaus! Mun vuoden suosikit ovat ehdottomasti ne Timberlandit! :'D Aina muina talvina olen tullut koulusta kotiin varpaat aivan jäässä, mutta nämä jalassa ei ole kyllä jalat paleltuneet -30 asteen pakkasessakaan. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oi, tollasen ominaisuuden omaavat kengät mäkin kyllä voisin haluta(vaikka edelleen oon sitä mieltä etten hanki kyseisiä kenkiä :D)! Tuolla hinnalla ne jäävät kyllä haaveeksi :)

      Poista