1. helmikuuta 2016

Silloin kun etsii, ei löydä


Eipä tarttunut saappaita matkaan, eikä edes chapseja. Ei niitä edes ollut, tai oli, mutta lähinnä vain yhtä chapsimallia, joka ei miellyttänyt mun silmää yhtään. Olin lauantaina äitini kanssa Keskisten kyläkaupassa. Tavoitteenani oli löytää vaatteita ja ratsastussaappaat, tai edes chapsit. Niitä ei kuitenkaan tarttunut mukaan. Itseäni harmittaa hiukan, että näin talvisin pimeään aikaan myydään tummia vaatteita ja kesällä kirkkaita. Itse tykkäisin pitää ympäri vuoden kirkkaita vaatteita, mutta kun niitä ei vain löydy tähän vuodenaikaan. Ei ainakaan sellaisia, joista tykkäisin.

Reunimmaiset ovat uusia!

No, tarttui sieltä silti jotain mukaan. Löysin mm. hempeän vaaleanpunaista villalankaa villasukkiin, Björn Borgin rintsikat, uuden laturin ja paljon muuta "krääsää"! Mukaan tarttui myös kaksi uutta kaktusta vanhojen kuihtuneiden tilalle. Onnistuin ilmeisesti kuihduttamaan ne liikakastelulla, mikä kuulostaa uskomattomalta mun korvaan. Ja kyllä, mukaan tarttuivat myös uudet samanlaiset kuulokkeet, jotka sain joululahjaksi. Miksikö? No, kissani nakersi vanhoista johdon poikki.. Loppujen lopuksi löysin siis kaikkea "hyödyllistä" ja lähes kaikki tuotteet olivat alennuksessa. Että sellainen shoppailureissu tällä kertaa.
Pakko vielä lisätä tähän loppuun, että taisi yksi ihminen saada makeat naurut erään ruokakaupan parkkipaikalla tuolloin, kun astuin ulos autosta ja olin vähällä kaatua saman tien, kun kesäkenkäni luistivat jäällä oletettua paremmin. Oli muuten "hyvä" kenkävalinta!

Minkä merkkiset ratsastussaappaat te olette todenneet hyviksi?

26 kommenttia:

  1. Itsellä on ollut vain nämä yhdet, mutta pakko sanoa, että ihan superhyvät! En oo ihan varma onko ne nämä, mutta mun mielestä joo :D http://www.hooks.fi/produktsida/nahkasaappaat-vancouver-horseheadr/37315/52033/ <- tuolta pitäs löytyä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän niitä saappaita tarvitsekaan vaihdella, jos ne vain kestävät :D Noi kyllä vaikuttaa hyvältä! Harmi vain, että kokotaulukon mukaan nuokin jäisivät leveiksi pohkeesta.. :/

      Poista
  2. Harmi ettei löytynyt!! :( Itellä on Arezzon nahkaaaappaat, mullakin oli sama ongelma että olivat aina säärestä liian leveät, nää on kuitenkin kapeet, istuvat, tukevat ja nätit nahkasaappaat: http://www.hooks.fi/produktsida/nahkasaappaat-arezzo-horseheadr/37305/32571/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olihan se aika harmillista, kun saappaita ei ollut tuolla yksiäkään, vaikka en kyllä odottanutkaan mitään suurta valikoimaa, mutta olisi nyt edes yhdet saappaatkin olleet :D Täytyypä laittaa nää saappaat muistiin! Kuulostaa todella hyviltä ja kokotaulukkojen perusteella voisivat olla sovittamisen arvoisetkin :)

      Poista
  3. Harmi, ettet löytänyt itsellesi sopivia:/ Mutta kyllä ne jostain pilkistää esiin, kun vähiten odotat!
    En kyllä yhtään tiedä omien saappaiden merkkiä, mutta hyvät ovat olleet:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks aina laitat ton pollenkirjakarsinan tohon?

      Poista
    2. Haha joo toivotaan! :D Onhan tässä aikaakin, ehkä sitten viimeistään heppamessuilta löytyy sopivat :)

      Ja ano, saanen kysyä mitä se sua haittaa? :D Tuolla tyylillä saattaa saada "vastakommentteja" ja vaikka uusia lukijoita omaan blogiinsa :)

      Poista
  4. Etsitkö niinku saappaita vai chapseja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekä että :D Chapseja "ensihätään" ja saappaita hiljalleen. Yritän vain etsiä hiukan parempia chapseja kuin edelliset enkä siksi osta lähimpiä vastaan tulevia :)

      Poista
  5. Mulla on HKM:n saappaat. Tosi tukevat ja paksua nahkaa. Kaikki ei varmasti tykkää ja voisi olla pehmeämpää nahkaa, mutta nuo tukee mun nilkkaa niin hyvin ettei oo paljo tullu valitettua. :D Ja tuo Keskisen hevostarvikevalikoima on ihan surkee, en oo sieltä oikeen koskaan löytäny mitää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja piti vielä lisätä että nuo mun saappaat on malliltaan HKM Rimini. Perus halpissaappaat mut tykkään. Kannattaa tosiaan satsata saappaisiin, hyvät kestää monia vuosia ja huonoista saa vetskaria varmasti olla jatkuvasti korjauttamas. :D

      Poista
    2. Usein tuo paksumpi nahka on ainakin tukevampaa, joten siinä mielessä ne ovat varmasti paremmat ja varsinkin, kun itselläni on tapana väännellä juurikin nilkkaa.. Toki en sitten tiedä, millaiset ne ovat esim. hypätessä :D
      Jep, mutta yleensä siellä on ollut sentään jotain, esim. laaja satulahuopavalikoima, mutta nyt oli enää pari hassua huopaa.. Ehkä pitää vain suunnata Seinäjoelle jatkossa :)
      Mullakin meni noista chapseista juuri vetoketju, joten sellaisia en kyllä enää mielelläni halua :D Nyt olenkin ruvennut katselemaan noita hiukan kalliimpiakin, koska jos hinta-laatusuhde on kohdillaan, niin kalliimmat tulee loppujen lopuksi paremmaksi hankinnaksi kuin monet halvat :D

      Poista
  6. Sä oot tosi kaunis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei, ihana kuulla tällaista <3 Kiitos paljon!

      Poista
  7. No harmi ettei löytynyt :/ Itse sain kanssa etsiä tosiaan noita saappaita aika pitkään ja sitten erehdyin vielä ostamaan huonolaatuset.. :D Mutta kivoja ostoksia oot löytäny noin muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan se toisaalta, mutta tässä on vielä aikaa etsiä :D Toivottavasti mä päädyn valitsemaan laadukkaat, vaikka epäilen tätä suuresti :D Joo, löytyihän tuolta kaikkea "hyödyllistä" pikkurahalla!

      Poista
  8. Kiva postaus! Harmi ettet löytänyt oikeanlaisia jalkineita :/ Itse oon nyt talvella käyttänyt ratsastaessa Horzen BTI thermo - saappaita ja oon todennut ne hyviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Itse asiassa, mullakin on tuollaiset saappaat, mutta pidän niitä hiukan kömpelöinä.. :D Ne on ostettu joskus pari vuotta sitten ja ovat jääneet todella vähälle käytölle..

      Poista
  9. Kiva postaus & harmi ettei saappaita löytynyt :-( Minulla on ollut vain joskus sellaiset Horzen kumiset ratsastusaappaat (todella pienenä) ja niistä en tykännyt yhtään. Nyt kuitenkin mulla on ollut nuo Tretornin saappaat noin 2,5 vuotta käytössä ja olen tykännyt ihan hirveästi näistä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mulla oli täysin samanlaiset ja joo, ei enää ikinä :D Ne on kyllä ainakin kivan näköiset! Harmi, ettei niitä pahemmin taideta Hööksissä/Horzella myydä..

      Poista
  10. Kiva postaus sekä kivoja ostoksia! Ja itselläni on Tattinin saappaat ja tykkään niistä tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tattinin saappaat kyllä vaikuttaa jo hintansakin puolesta hyviltä + niitä näyttäisi saavan mm. Horzelta, täytyypä laittaa harkintaan! :D

      Poista
  11. Mula ei ole koskaan omia ratsastussappaita ollut. Aijemmin jalka kasvoi niin nopeasti, ettei ollut järkevää ostaa saappaita kun ne ois menny äkkiä pieneksi:D Nykyään en enää ratsasta kovin paljoa, niin ei ole kamalasti käyttöä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen myös ajatellut, etten käy niin usein tallilla, että tarvitsisin saappaita, mutta ehkä mä nyt sitten sellaisetkin etsin :D Onhan niistä kuitenkin hyötyäkin, tai ainakin niin toivon :)

      Poista
  12. Kiva postaus ja tosi kiva ulkoasu siulla ;)!

    VastaaPoista