11. helmikuuta 2016

What´s on my Snapchat?

Hahah, jostain syystä luulen, että otsikko on kirjoitettu väärin. Tässä postauksessa on kuitenkin tarkoitus katsoa huonolaatuisia Snapchat-kuvia, joista osa on ollut jo "mystoryssani", eli kaikkien nähtävillä. Jos teitä kiinnostaa seurata reaaliajassa heppakuulumisiani, kannattaa seurata Snapchattiani(ssuviih). Lisäksi päivittelen sinne kuvia mm. kokkauksistani ja mitä nyt eteen sattuukaan tulemaan. Osa näistä on saattanut olla myös täällä blogin puolella jo ennemmin, koska aina silloin tällöin lisään postauksiin aiheeseen liittyviä kännykkä/snapchat kuvia. Varoitan jo etukäteen, että kuvat ovat ihan sekaisin!

Tuon juoksutusliinan haluan vielä joskus! / Hahah, pääsin mä sinne salillekin asti / Paras sarja ikinä, Quantico / Taas näitä ruokakuvia, mutta salin jälkeen kokkasin hiukan.

Pinkkiponi-Jalmari(uusi riimu) / Kuva kertoo! / Katsoka taustalla olevaa Tiltaa, joka ei selvästikään tykännyt tonttulakistaan / Ohjasajoin ensimmäisen kerran erästä nuorempaa ponia

Päästiin joululomalle / Olin kisahoitajana ja seuraavana päivänä oli kokeet, joten ylimääräinen aika oli pakko hyödyntää lukemalla / Ensimmäinen kerta, kun söin 30cm Subin / Tuo keitto on parasta!

Selasin ensimmäistä kertaa edellisen postauksen kuvia / Tuolla kissalla on pakkomielle mun koulukirjoihin, se tulee aina makaamaan niiden päälle! / Perusiltani sisältää blogiin kirjoittamista, kuvien valitsemista ja syömistä / Kesällä olin maastossa ja oli hauskaa.

Köksässä tein "juustokakun", joka oli lopuksi vain rahkaa muistuttavaa mössöä / Juu tuota.. Onneksi en enää raahaa tuollaista määrää kauneudenhoitotuotteita, edes liikuntapäivinä / Juoksutin Jalmaria ja kaverini ratsasti samaan aikaan, josta oli pakko napata kuva! / Yöllä ennen konfirmaatiopäivää lakkasin ajoissa kynteni!

Demin sivuilla tuli vastaan tuo lause ja itseni kohdalla se pitää paikkansa / Jalmari venytteli liikutuksen jälkeen omatoimisesti / Tää oli niin art kuva, koska uudet puomit! / Lamona :3

Onko teillä käytössä Snapchat? Laittakaa ihmeessä käyttäjänimikkeitänne kommentteihin!

18 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja joo kyllä snäppi löytynee multakin, kävinkin addailee sut jo :)

  VastaaPoista
 2. Löytyy snapchat, käyn addaamassa kohta :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! On toi liina kyllä ihanan näkönen! <33 ja joo on snäppi, mutta sähän sen jo tiesitkin :DDD

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus & hauskoja kuvia! Mulla on snäppi nimellä "janinarosaa" :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin käydä lisäämässä sut :)

   Poista
 5. Hihih, ihania kuvia!^.^

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mistä toi kuva on jossa ohjasajat tuota ponia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponitallilta, jonka sivuille löytyy linkki Hevoset-sivulta :) Ajattelin ettei kukaan viitsi kopioida virtuaalihepaksi kenenkään takapuolesta kuvaa :D

   Poista
 7. Haha:D kuka poni toi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi nuorempi shettistamma jonka kanssa olen työskennellyt jonkin aikaa :)

   Poista
 8. Mikä sen nimi on?:D

  VastaaPoista
 9. Hieno postaus, ryhdyn tottakai lukiaksi, snäpissä löydät nimellä Kamulover

  VastaaPoista