23. toukokuuta 2016

Mitä haluan tehdä kesällä?


Kesän lähestyessä blogit alkavat täyttyä postauksista nimeltä "summer bucket -list". Viime vuonna tein itsekin tuollaisen postauksen ja nyt ajattelin kirjoittaa saman listan tälle vuodelle, mutta eri tyylillä. Nämä ovat enemmänkin tämän kesän toiveita ja tavoitteita, joista toivottavasti mahdollisimman moni tulee toteutettua!


1. Haluan ehdottomasti päästä Jalmarin kanssa raviradalle ajamaan! Siitä olikin jo puhetta Jalmarin omistajan kanssa ja toivon niin, että tämä onnistuisi.

2. En ole koskaan uittanut ketään hevosta selästäpäin, joten se on tämän kesän tavoite. Tätäkin olen jo vähän niin kuin suunnitellut. Pitäisi enää löytää sopiva uittopaikka!


3. Meillä oli puhetta Kamillan kanssa, että näkisimme vihdoin ja viimein kunnolla kesän aikana. Voisin myös uskaltautua tämän vuoksi matkustamaan yksin junalla/bussilla, koska sitäkään en ole koittanut koskaan!

4. Haluan päästä mökille tai ihan vain telttaretkelle kavereideni kanssa pitämään hauskaa.

5. Jonain päivänä lähden varmasti mopoautollani jollekin uimapaikalle koko päiväksi ja totta kai nappaan myös kaverin/kavereita mukaani! Tämä olisi toki vielä mahtavampaa yöllä ja koska kesällä on yölläkin valoisaa, se voisi jopa olla mahdollista!

6. Sain idean, että värjään hiusteni latvat liloiksi(postaus) ja kesällä tähän olisi hyvin aikaa. Ehkä päädynkin värjäämään hiukseni latvat kestävämmällä värillä!


7. Jossain sääennusteessa luki, että tämä kesä olisi tavallista kuumempi, joten vesisota, täältä tullaan!

8. Blogini on pyörinyt samoja ratoja pitkin vuodesta toiseen, joten haluaisin kokeilla jotain uutta! Ehkäpä tämä kesä näyttää, mitä keksin! Tavoitteena on postailla vähintään kolme kertaa viikossa, mikäli postausaiheita löytyy!

9. Haluan toteuttaa erilaisia kuvausprojekteja ja yksi ideani on kuvata saippuakuplia auringonlaskun aikaan. Auringonlaskun aikaan saa muutenkin niin hienoja kuvia! Myös teemakuvia hevosten kanssa olisi hauska ottaa.


10. Voisi olla hauskaa käydä jollain uudella kaupungilla jonkun kaverini kanssa, josta kumpikaan ei tiedä mitään.

11. Uudet tallit ovat aina mielenkiintoisia paikkoja, joten tavoitteena on kokeilla edes yhtä uutta tallia niin, että varaan sieltä irtotunnin. Samalla saan myös toivottavasti kokeilla jotain uutta hevosta!

12. Tämäkin on enemmän suunniteltu juttu, mutta haluan ottaa Jalmarin kanssa mekkokuvia, ihan kuin viime vuonna eri hevosen kanssa (postaus). Pitäisi nyt vain saada se vähän edustavampaan kuntoon, eli kesäkuntoon! Taitaa tulla vain vähän kiire..


13. Olisi hauska käydä useampi päivä peräkkäin liikuttamassa jotain tiettyä hevosta tai sitten jopa yöpyä tallilla! Toki tuo yöpyminen onnistuu ainakin leirillä, joka on viikolla 28!

14. Sain joululahjaksi salikortin, jota en ole vieläkään käyttänyt kuin kerran, joten voisin myös alkaa treenata edes vähän aktiivisemmin muuallakin kuin kotona.. Yksi tavoite onkin oman kunnon kohottaminen!

15. Voisin joskus yrittää hypyttää/juoksuttaa Jalmaria irtona ja kuvata tätä! Täytyy katsoa, jos saisimme laitumesta aidattua pienempää aluetta tähän tarkoitukseen. Tämä alue soveltuisi myös maastakäsittelyyn, jota en ole enää niin ahkerasti harrastanut kuin aiemmin.


16. Kaverini oli hyppäämässä maastoesteitä ja minuun iski kuvaajana pakottava tarve päästä itsekin hyppimään niitä. Tällä hetkellä pääsen kuitenkin hyppäämään niin harvoin, että normaalienkin esteiden hyppiminen kelpaisi ihan hyvin! Ehkä tavoitteena onkin hyppiä esteitä edes kerran parissa viikossa.

17. Kesällä on varmasti paljon sellaisia hetkiä, etten tiedä mitä tekisin, joten voisin taas alkaa piirrellä tai toteutella esimerkiksi kuvanmuokkausprojekteja!

18. Ilta-auringon aikaan saa aina hienoja kuvia, joten haluan joskus olla ratsastamassa siihen aikaan niin, että myös kuvaaja on mukana!


Loppujen lopuksi kaikki nämä eivät varmastikaan tule täyttymään. Aika loppuu yksinkertaisesti kesken. Suurin osa näistä on kuitenkin jo puoliksi suunniteltuja, joten ehkä tästä kesästä saattaakin tulla paras mahdollinen, vaikka jo viime kesä oli todella kiva! En toki halua suunnitella liikaa, vaan viettää enemmän suunnittelemattoman kesän, mutta onhan sitä pakko miettiä jotain tylsien hetkien varalle. Täytyykin vain katsoa hymyillen huomiseen, kirjaimellisesti!


Millaisia suunnitelmia teillä on tälle kesälle?

22 kommenttia:

 1. Oi sulle tulee kyllä varmasti mahtava kesä näillä suunnitelmilla! Mulla ei oo taaskaan oikein mitään suunnitelmia joten katsotaan mitä eteen tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vaikka taitaa siitä tulla muutenkin, vaikken nyt saisikaan ihan kaikkia toteutettuja :D Tuollainen loma kävisi mullekin, ettei ole mitään suunnitelmia, vaikka toisaalta vihaan sitä, kun ei ole mitään tekemistä :D Liian suunniteltu loma olisi myös aika tylsä..

   Poista
 2. Ihanan kuuloisia suunnitelmia sulla, toivottavasti kaikki toteutuu :3

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia. Ja kivan kuuloisia suunnitelmia sulla! Mulla ei oo varsinaisesti mitään suunnitelmia mutta käyn ainakin paljo ratsastelemassa ja uimassa,ja syön tietenkin jäätelöä ja oon kavereiden kanssa:)
  Toivottavasti suunnitelmasi toteutuu:D! Mukavaa kesää:DD;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi vitsit, tääkin kuulostaa kyllä niin ihanalta, tuollaiselta hyvällä tavalla "tavalliselta" kesältä! :) Samoin sulle!

   Poista
 4. Eikä, täydellisiä nää postauksen kuvat, varsinkin siltuettikuvat! Upeita :3
  Samantyylisiä suunnitelmia kuin viimekesälle, plussana vielä, että tahtoisin päästä uittamaan. Eikä unohdeta Elvis & Tomuponskien pientä projektia :D
  Kivoja suunnitelmia sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Täytyy sanoa, että olen näihin itsekin aika tyytyväinen ja tietysti osasta saa taas kiittää muita kuvaajia :D
   Oi kuulostaa kyllä jännittävältä, niin kuin projektit kuulostavat aina! Itsekin tietysti haluaisin uimaan ja ajattelinkin toetuttaa sen tuon yhden tavoitteen tavoin, että ajan itse mopoautollani uimapaikalle ja vietän koko päivän siellä :D

   Poista
 5. Tosi kiva postaus ja jälleen kerran ihanan kesäisiä kuvia! ;-) Mullakin tavoitteena tuo, että pääsisin uittamaan hevosta selästä käsin. Minulla ainakin kesäsuunnitelmiin kuuluu Espanjan reissu, paljon hevostelua ja kisamatkoja. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Toi uittaminen ois kyllä niin mahtavaa kokeilla! Ja voi vitsit, sunkin kesäsuunnitelmat kuulostaa todella mahtavilta! :)

   Poista
 6. Tehkää roadtrippi Ypäjälle ja tulkaa moikkaa meitä Kambonkaa vaikka joihinki kisoihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa mietin, että Ypäjällä olisi kyllä hauska käydä! :D Täytyypä katsoa, jos joku suostuisi kuskiksi kun itse en ihan viitsi dinne asti ajella :DD

   Poista
  2. Junalla pääsee Loimaalle asti ja arkisin kulkee bussi Ypäjälle ja meidän asuntolaa voi varmasti majottuu kunha asuntolaohjaaja ei saa tietää :DD

   Poista
  3. Täytyykin muuten katsoa, jos joskus tämä onnistuisi! :D Ypäjälle olisi kyllä muutenkin hauska päästä!

   Poista
 7. Mä en ole vielä suunnitellu kesää mitenkään. Tallilla ainakin haluan viettää paljon aikaa :) mutta tosi kivan kuuloisia suunnitelmia sulla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääkin kuulostaa kyllä kivalta kesältä, kun on vapaa tekemään oikeastaan mitä vain, milloin vain :D

   Poista
 8. Sun suunnitelmat ja tavoitteet kuulostaa kyllä tosi kivoilta! :D
  Mun kesäsuunnitelmat liittyy suurimmaksi osaksi hevosiin, ja nyt päällimmäisenä tulee mieleen esim. p-ajoluvan suorittaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, itsellenikin on kyllä tullut hinku ajaa C-ajolupa Jalmarin kanssa, mutta luulempa, etten sitä tule koskaan tekemään :D Hieno kuitenkin, että sä aiot tuon poniravikortin ajaa!

   Poista
 9. Kivankuuloisia kesäsuunnitelmia sulla!

  Itselläni ei sen suurempia suunnitelmia tämän kesän varalle ole, mutta benji-hypyn suorittaminen, kesämökille suuntaus ja perheen yhteiselle lomamatkalle osallistuminen on kuitenkin lyöty jo lukkoon! Muutoin onkin tarkoitus vain nauttia kesästä, mansikoista ja muista kesäherkuista, lämpimistä uimavesistä ja tietenkin hevosista! :) Vitsit, kuinka alkaakin jo kesäloma innostamaan, kun suunnitelmiaan ja sitä rentoutumisen määrää miettii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota benji-hyppyä olen itsekin miettinyt, että se olisi varmasti huikea kokemus! Kuulostaa kuitenkin todella mahtavalta kesältä jo näiden suunnitelmien perusteella, etenkin tuo mökkiloma on varmasti rentouttava :) Itsellenikin tuli kesäisempi fiilis jo siit', kun etsin tähän postaukseen kuvia! :D

   Poista
 10. Oikein mukavia suunnitelmia sulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain pitääkin enää toivoa, että saan ne toteutettua :D

   Poista