2. heinäkuuta 2017

Kesäkuun suosikitKesäkuu meni taas yhdessä silmänräpäyksessä. Mietin hetken, etten ehtinyt tehdä juuri mitään tämän kuun aikana, mutta no, kun todellisuudessa alkaa miettiä kulunutta kuukautta, niin ehtihän sitä tehdä yhtä sun toista. Tallilla en kovinkaan useasti päässyt käymään ihan senkin vuoksi, etten itse viitsi sateella lähteä talleilemaan. Ehdin sentään tehdä muutamia työpäiviä ja blogin Instagramia seuraavat tietävätkin, että liikutin kaverini hevosta parin päivän ajan! Vähäisten tallikertojen lisäksi pääsin käymään Tallinnassa ja mopoautolla tuli ajeltua jonkun verran.

Kuukauden suosikkitallipäiväksi valitsin päivän, jolloin ajoin Jalmarilla. Kyseisestä päivästä en tehnyt postausta, mutta Instagramiin kirjoitin tekstiä. Tuo teksti kertookin oikeastaan kaiken oleellisen kyseisestä ajosta. Olin todella yllättänyt tamman rauhallisuudesta kärryjen edessä, mutta sehän on vain hyvä asia!


Kuukauden suosikkikuva on Nellin käsialaa. Kuvassa on Jalmarin tallilla kesälaitumella oleva yksivuotias suokkiorivarsa. Varsa sai hetkeksi otsaharjaansa pihlajankukkia, jolloin Nelli sai mielestäni oikein kivan kuvan!


Tämän kuun suosikkikappaleiksi valitsin alla olevat kappaleet. Listalle olisi voinut lisätä vielä useamman kappaleen lisääkin, mutta valitsin nyt vain nuo tähän. Olen kuunnellut lähinnä Spotifyn "Kovimmat hitit juuri nyt", joten ei taida olla ihme, että kyseiset kappaleet ovat tuolta listalta!Kuukauden tykätyin instagram-kuva oli kuva, jossa ilmoitin uudesta postauksesta. Kuva on viime vuodelta ja täytyy myöntää, että tuo on jopa ihan kiva! Kuva taitaa olla jälleen Nellin ottama.


Kuukauden löytö liittyy vaatteisiin. Kävin Tallinnassa, kuten jo postauksen alussa kirjoitinkin. Tässä postauksessa esittelin ostokseni ja näihin ostoksiin olen edelleen todella tyytyväinen. Tämän kuukauden aikana erityisesti ostamani harmaat collegehousut ja musta naruolkaintoppi ovat olleet ahkerassa käytössä. Voisinkin siksi mainita ne tämän kuun suosikkeihin!


Kesäkuun aikana postasin huimat neljä kertaa. No, onhan se sentään tuplasti verrattuna edellisen kuun postauksiin! Näistä neljästä postauksesta kuukauden luetuimmaksi postaukseksi nousi postaus nimeltä Uusi lempikauppa. Kyseinen postaus keräsi 128 katselukertaa, mikä kertoo ettei postauksia lue enää läheskään sama määrä kuin aiemmin. En kuitenkaan ihmettele tätä! Ihanaa on silti huomata, että edelleen postaukset keräävät useamman määrän kommentteja! Kommentoiduin postaus olikin nimeltään Uutta ulkoasua. Postaus keräsi 18 kommenttia, joista puolet ovat omia vastauksiani.


Onko kesäkuu mennyt teidän mielestänne liian nopeasti?

10 kommenttia:

 1. Kesäkuu kyllä tuli ja meni ihan liiankin nopeasti, olisipa vielä kesäkuun puoliväli! Mutta siis todella hyvä ja rento postaus sekä ihania kuvia!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Nää lomat tuntuu kyllä menevän aina liian nopeasti :D Kiitos paljon!

   Poista
 2. Kyllä aika kuluu aivan liian nopeasti! Muistelin juuri, että vastahan valittelin toukokuun suosikit postausta tehdessä, että miten tämä aika näin nopeasti kuluu kun tuntuu, että näitä suosikkeja on koko ajan vain kirjoittamassa. Ja taashan sitä niin kävikin...
  Mutta todella kivoja suosikkeja ollut kyllä sinulla! Kesäkuusi onkin vaikuttanut oikein mukavalta kuukaudelta ja toivottavasti heinäkuu on yhtä mukava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, etten ole ainut jonka mielestä aika kuluu vähän turhankin nopeasti! :D
   Kiitos paljon! Olihan tuo ihan kiva kuukausi loppujen lopuksi!

   Poista
 3. Kesäkuu meni ihan liian nopeasti ohi! En itsekkään tallilla paljoa aikaa ehtinyt viettää, mutta onneksi itse sain 10 postausta julki ja ulkomaillakin tuli käytyä! Kiva postaus!
  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho sähän ehditkin postailla paljon! Tuo ulkomaan reissu olikin varmasti kiva :) Kiitos paljon!

   Poista
 4. Vähän joo liiankin nopeasti, vastahan päästiin lomalle! Aargh en edes halua ajatella palaamista takaisin koulun penkille.. :D

  Hyvä postaus, sulla on aina tosi kivoja kuvia näissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Onneksi itselläni alkaa koulu vasta syyskuun puolella, mutta onhan ajatus siitä silti hiukan ikävä :D

   Kiitos paljon!

   Poista
 5. Mahtava tuo kuukauden suosikkikuva, miten onkin sattunut juuri tuolloin kameran kanssa paikalle! :) Mä en ole vielä tänä kesänä nähnyt vilaukseltakaan varsoja, mutta ehkä kerkeän vielä korjaamaan asian- silloin lähtee kyllä kamera ehdottomasti mukaan!
  Kesäkuu se kyllä vain hurahti niin että heilahti, ei sitä kerinnyt tajutakaan- mutta näin se kesä aina hurahtaa ja talvi matelee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Eikä! Ne ovat kyllä niin suloisia, että toivonmukaan säkin pääset ihastelemaan niitä! Itse olen päässyt tässä kesän aikana ihastelemaan ihan pieniäkin varsoja työpaikalla enkä kyllä tiedä mitään niin suloista <3
   Hyvä että jonkun muunkin mielestä asia on näin! :D

   Poista