21. kesäkuuta 2015

Juhannus


Mun perjantai-ilta sujui Powerparkissa. Miettikää, uskaltauduin jopa siihen uusimpaan vuoristorataan, Junkeriin! Tosin sen jälkeen olin hiukan kalpea, mutta loppujen lopuksi laite oli ihan hauska. Eniten mua hirvitti se nopea kiihdytys, mutta koko rata oli ohitse alle minuutissa, joten eipä siinä ehtinyt pahemmin mikään hirvittää.

 Brädin nimmari ja vuoden ensimmäiset metrilakut!

Kello viideltä aloitti TCT lavalla. Päädyttiin kaverini kanssa kolmanteen riviin. Se näissä ns. epävirallisissa keikoissa on hyvä juttu, ettei kukaan töni ja saa oikeasti omaa tilaa. TCT:n keikka oli ihan kiva, mutta vielä parempi oli seuraavan esiintyjän, Brädin. Brädin keikalla hypin jo eturivissä. Brädin kanssa päädyin ottamaan yhteiskuvankin, jonka voi nähdä mun instagramista. Keikkojen jälkeen käytiin vielä parissa laitteessa ja kotona oltiin ennen puolta yötä.


Lauantaina pelattiin hyvällä porukalla rantalentopalloa ilman rantaa. Meillä on hiekkakentät täällä päin, jotka on tehty ihan rantalentopalloa varten! Oli kyllä huippu päivä, sää oli niin lämmin! Lisäksi sain syödä äitini tekemää valkosuklaakakkua, joka muuten oli todella hyvää, parempaa kuin itse tekemäni.


Vielä vähän huomisesta infoa: Lähden Pulleromäen tallille ratsastusleirille, joka kestää 5 päivää. Teen oletettavasti joka päivältä erikseen postausta, mutta en nyt vielä lupaa ihan varmasti. Leirin aikana yritän julkaista muutamia luonnospostauksia, joten blogi ei kuitenkaan hiljene!

Haluatteko te jokaisesta leiripäivästä erikseen postausta?

16 kommenttia:

  1. Vähä oot saanu hyviä kuvia tuolta keikalta :D Joka leiripäivästä postaus olis musta kivempi ja sitte myös leirivideo olis kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti, niiden laatu on vaa aika huono kun otin kaikki kännykällä :D Täytyy ny katsoa, mutta yritän toteuttaa joka päivältä oman postauksen :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Minusta leirivideo tai jokin ''kooste'' olisi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kai mun sitten videotakin täytyy väsäillä :D

      Poista
  3. Joo, joka päivältä ois kiva jos väsäisit postauksen ja leirivideokin olis kiva! Hienoja kuvia, näytti kivalta päivältä. Mäkin haluun huvipuistoon pitkästäaikaa, en oo kahteen vuoteen käyny missää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä taas oon käynyt powerparkissa jo ihan liikaakin :D Täytyypä katsoa jos saan tarpeeksi materiaalia :)

      Poista
  4. Kiva postaus ja minäkin kannatan ehdottomasti tuota leirivideota! Ja tietty postauksia täytyy saada myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ehkäpä mun täytyy jotain videontyylistä harkita :DD

      Poista
  5. Poistin tuon edellisen kommentin kirjoitusvirheen vuoksi.. Mutta kiva postaus! Mäkin toivoisin tuota leirivideota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mitäs ne kirjoitusvirheet haittaisivat :D Kiitti kuitenkin! Katsotaan, katsotaan ;)

      Poista
  6. Todella kiva postaus ja hienoja kuvia jälleen kerran! :-)

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus ja itse olen kiinnostunut ainakin lukemaan jokaisesta leiripäivästä erikseen postauksen! :-) Itsekin toivoisi pääsevänsä pitkästä aikaa ratsastusleirille, mutta itse pitäis luultavasti kustantaa ja rahaa, kun ei niin silmittömästi ylimääräistä ole - mukavaa, alkanutta leiri"viikkoa" sulle kuitenkin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo ehkä mä toteutan ne postaukset noin :D Aa, ehkä säkin vielä joskus pääset johonkin leirin tyyppiselle :)

      Poista