18. kesäkuuta 2015

Maailman paras rippileiri


Eilen loppui maailman paras rippileiri, jota odotin koko alkuvuoden. Päivät kuluivat älyttömän nopeasti, jopa liian! Viikko piti sisällään kaikki mahdolliset enemmän tai vähemmän mahtavat asiat ja tunteita ilon ja surun väliltä. Kyllä, myönnän itkeneenikin tämän leirin aikana. Meillä oli ihan huippu porukka, leiriläiset, isoset ja ohjaajat! Parempaa leiriä en olisi voinut toivoakaan ♥


Säät olivat melko vaihtelevia, mutta vain yhtenä päivänä taisi sataa koko päivän, jos en ihan väärin muista. Sekään ei estänyt uimista! Leirin jokaisena päivänä kävin uimassa, jos se vain oli mahdollista, jopa silloin sateessa. Kerran kävin jopa vaatteet päällä ihan omasta tahdostani pulahtamassa veteen. Hetki ennen sitä liukastuin nimittäin veteen, kun olin nousemassa kanootista. Ramppi olikin liukkaampi ja totta kai puljasin veteen. Pakko kuitenkin sanoa tähän väliin, että kanootilla soutaminen oli mahtavaa ja jopa kivempaa kuin veneellä! Tosin pääsin soutamaan veneellä vain kolme metriä, kun jo huomasin sen vuotavan. Onneksi vettä ei tullut kovinkaan nopeasti ja päästiin nopeasti takaisin.


Mulle sattui ja tapahtui vaikka mitä leirin aikana! Miltei joka päivä kävi jotain ikävää ja nyt mulla onkin kipeä polvi ja haavoja jaloissa ja ranteissa muistuttelemassa niistä kaikista mahdollisista kaatumisista. Toivotaan nyt vain, että ne parantuvat ennen ensi kuussa olevaa konfirmaatiopäivää. Lisäksi tuli todistettua kuinka helppo mua on huijata ja kuinka tyhmä oikeasti olenkaan, hahah.


Joka päivään sisältyi paljon naurua, aikainen aamuherätys, paljon hyvää ruokaa, oppitunteja ja vapaa-aikaa. Odotin leirin olevan kamalan tylsä ja tarkasti aikataulutettu. Loppujen lopuksi vapaa-aikaa oli ihan hyvä määrä ja vaikka aikataulu olikin melko tiukka, niin sen muisti hyvin ja välillä muut muistuttelivat, jos piti lähteä johonkin. Tää viikko oli vaan niin ihana! Viimeisenä iltana tulikin itkettyä ihan vain siksi, että joutuisi jättämään tuon niin ihanan porukan pian. Viimeinen päivä olikin rento ja sää oli koko viikon lämpimin. Innostuttiinkin kastelemaan porukkaa ja totta kai mutkin heitettiin vaatteet päällä järveen! Leiriltä jäi kasa ihania muistoja ja uusia tuttavia ♥ + yli 1200 kuvaa, joita en ottanut läheskään kaikkia itse.


 Millainen rippileiri teillä on ollut tai millaista haluaisitte?

 Viimeisen illan kynttiläristi ⎪ Kattokaa nyt kuinka hyvät iltapalat ⎪ Muut vähä joi mun mehuja ⎪ Ei lisättävää

20 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että sulla on ollut kiva rippileiri! Mä menen riparille ensi kesänä, ihan normi riparille aion mennä ja kaiken lisäksi tutun porukan kanssa, asun nimittäin niin pienellä paikkakunnalla ettei täällä järjestetä kuin yksi ripari, jonne tietysti tulee ihmisiä vain omalta luokaltani, isoset ja muut ohjaajatkin ovat tuttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mäkin pelkäsin vähän kun tällä riparilla oli monta mun luokkalaista, mutta niihin tutustui paremmin ja tutuista tuli kavereita :D Eli suurinpiirtein tiesin kaikki meidän riparilaiset ennen leiriä.

   Poista
 2. Vitsit, tuli omatkin rippileirimuistot mieleen tästä postauksesta! Teilläkin näytti olevan oikein mukava leiri! :-)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli viime vuonna kyllä mahtava ripari! Porukka oli ennestään jo tuttu ja pääsi tutustumaan ihmisiin paremmin, ja tunnelma oli tosi kiva :) hyvät muistot on kyllä.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä sama tilanne, että tutustuin jo ennestään tuttuihin paremmin :) Kiva kuulla, että sullakin oli kiva leiri! :)

   Poista
 4. Sun kuvat on todella hyviä ja tarkkoja. Oot selvästi ennenki ottanu kuvia. Sait juuri uuden lukian :)

  http://eveliinamalinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ihanasta kommentistasi :3 Kiva saada tällaista palautetta :) Tervetuloa lukijoiden joukkoon!

   Poista
 5. Tosi hienoja ja kesäisiä kuvia! Kiva, että tykkäsit riparista ja sait sieltä kasan hyviä muistoja! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Tää postaus oli muutenkin todella kivasti kirjoitettu. Mä en oo viäl uskaltana heittää talviturkkii pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tosin ihan kaikkia en oo itse ottanu. Haha, mun ainut päätös oli, että tällä leirillä heitän talviturkin pois ja niin heitinkin :D

   Poista
 7. Vau, vähä nää kuvat on hienoja! Kiva postaus ja kiva kuulla että sulla oli kiva ripari 8)

  VastaaPoista
 8. Kuullostaa kivalta, hienoa että leiri miellytti! Tää postaus ja muidenkin rippileiritarinat laittaa mutkin ehkä vähän oottamaan sitä. ;) Super hienoja kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kivaa! :D Ainiin, sulla se on vasta tulossa, toivon mukaan säkin saat yhtä paljon ihania muistoja :) Kiitti!

   Poista
 9. Hyvä että ripari suju hyvin! Ite pääsin ripille aikalailla tasan vuosi sitten (15.6) ja täälläkin leiri sujui todella mainiosti ja aivan liian nopeasti. Meillä oli mahtava porukka isosia ja vetäjiä myöten. En saanut juurikaan uusia kavereita, koska lähes kaikki olivat tuttuja - onneksi isoset oli ne joihin tutustuin ehkä liiankin hyvin. Huoneisonen oli mulle vielä tärkeempi kuin oma isoseni (johon muuten btw ihastuin hetkellisesti :'D) ja hän sitten lohdutti mua yhden iltahartauden jälkeen kun siinä käsiteltiin mulle vähän arempaa asiaa. Olin tuolloin todella herkällä tuulella, osittain ehkä siksi, että leiri osui jo silloin edesmenneen vaarini syntymäpäivälle. Huoneisonen joutui käymään sairaalallakin ja huolestuin silloin todella paljon vaikka kyseessä oli ihan pikkujuttu ja oltiin tutustuttukin paremmin vasta leirin aikana. Ja tietysti mukana oli ne pari jätkää, jotka pelleili jatkuvasti ja joutuivat punnertamaan kiroiluista. Pakko myöntää et tahon takasin vaikken oo osan leirin porukan kanssa enään kunnon väleissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kuulostaapa ihanalta! Mullakin oli välillä hetkiä, että teki vain mieli purskahtaa itkuu ilman syytä! Onneksi oli iloisia ihmisiä ympärillä niin sai aina ajatukset muualle kaikesta ikävästä :) Meilläkin oli kyllä tommosia pelleilijä tyyppejä ja taisin mä iteki säätää kaikenlaista, mutta onneksi en kokenut nolaavani missään vaiheessa itseäni ihan täysin :D Lähinnä vaan nauroin itselleni niissä tilanteissa!

   Poista
 10. Kiva kuulla, että sun rippileiri meni hyvin ja siellä oli mukavaa! :-) Upeita kuvia jälleen kerran!

  VastaaPoista