14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä

Jälleen on ystävänpäivä, 14.helmikuuta. Meidän koulussa oli eilen halipäivä, eli halattiin kaikkia mahdollisia kavereita ja kerättiin niiden nimet paperiseen sydämeen. Onko muissa kouluissa tällaista? Tänään suunnitelmissa onkin eräs hevosiin liittyvä asia, mutta siitä lisää myöhemmin.

Saatte nähdä nyt hieman tavallisuudesta poikkeavia kaverikuvia. Voin sanoa, että mulla on aivan älyttömän ihania kavereita ja ystäviä! Itse asiassa en voisi valita vain yhtä parasta ystävää, niin moni on mulle tärkeä. Todella monet naurut ja kyyneleet olisivat jääneet kokematta, jos mulla ei olisi juuri niitä tiettyjä, tärkeimpiä ystäviä. Voisin sanoa, että elämä olisi myös hurjasti tylsempää ilman ystäviä! Miten te vietätte ystävänpäivää?


 Hyvää ystävänpäivää! :)

19 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Meilläkin oli eilen koulussa tommonen halipäivä :D Ite vietän ystävänpäivää ihan kotona, illalla varmaan lähden kaverin kanssa luistelemaan. Huomenna olis sitten tarkotus viettää aikaa isommalla kaveriporukalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että se on tapana muuallakin :D Kuulostaa mahtavalta! :))

   Poista
 2. Hyvää ystävänpäivää sinullekin! Minä vietän tämän päivän kokeisiin lukemalla ja tietenkin käyn tallilla Nessaa ja Pysteä tervehtimässä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus! :-) Meidänkin koulussa olisi ollut tuollainen halipäivä, mutta en ollut eilen koulussa, joten multa jäi kokematta se. Harmitti kyllä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) No höh, kiva kuitenkin kuulla, että muuallakin on tuollaista! :D

   Poista
 4. Kiva postaus! Meilläkin oli halipäivä:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia taas! Miun ystävänpäivä meni parhaan kaverin seurassa, ja tietty Savun kaa ;)

  VastaaPoista
 6. Tää oli tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hauska postaus! :) Me käytiin myös ystävänpäivä maastossa :D

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva blogi! Oon nähny sun kommentoivan monien blgeja, mut en tienny et sulla on myös blogi. :) Meillä oli yläasteella tommoinen halisydän juttu myös. Tehtiin jollakin aamutunnilla sydämmet ja sitten vain halailtiin. :3 Vähänkö hienoja kuvia myöskin tässä postauksessa nuo kuvat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitti! :D Itseasias meillä on just samalla lailla! :Dd

   Poista