1. helmikuuta 2015

Kuukauden suosikit tammikuu

Taas on yksi kuukausi mennyt todella nopeasti ohi. Ajatella, että nyt on jo helmikuu! Palataan kuitenkin vielä tammikuuhun miettimään kuukauden suosikit. Kuukauden aikana ehti tapahtua melko paljon ja ostin huimasti uusia tavaroita.

Ensimmäisenä kuun suosikkiherkku. En tiedä, voiko tätäkään oikein herkuksi sanoa, mutta no, juoma. Lämmin kaakao kelpaa aina näin kylmempinä talvipäivinä! Varsinkin, kun joukkoon laittaa nomparelleja ja kermavaahtoa. Plussaa siitä, että näistä saa "hienoja" kuvia!

Lempi kosmetiikkatuote on tällä kertaa hajuvesi. Itse tykkään käyttää hieman miedompia hajuvesiä ja tämä Puman Flowing Woman hajuvesi on juuri sopiva mulle. Tuoksu on todella hyvä, mutta samalla mieto. Sain tämän joululahjaksi, joten en tiedä ostopaikkaa enkä hintaa, mutta nettigooglettamisen jälkeen sain hinnaksi hiukan yli parikymppiä.

Tammikuun aikana en tehnytkään kaikista tallikerroista tänne postausta. Parhaimmaksi valitsen kuitenkin Onnistumisen fiilis kerran tallipäivän, koska Montu meni silloin todella hyvin ja Jalmarikin toimi paremmin ja vieläpä ilman satulaa! Ehkä postauksen nimikin kertoo jotain, että todella tykkäsin molemmista hepoista.

Kuun lempikuva oli todella hankala valita, koska kuvasin viime kuussa melko vähän. Pitkän harkinnan jälkeen tämä päätyi suosikkikuvaksi, koska se on talvinen, mutta silti tulee mieleen jopa kevät tuosta auringonvalosta.

Suosikkiblogit ja aktiivisin kommentoija
Suosikkiblogeiksi valitsen tällä kertaa nämä: Laukkalähestymisellä, Se ei ole vain harrastus, se on elämäntapa ja C A M Team. Laukkalähestymisellä blogissa on mielenkiintoisia postauksia ja hyvin kirjoitettuja tuntipostauksia! Se ei ole vain harrastus, se on elämäntapa blogissa seikkailee ihania shettiksiä ja kuvat ovat olleet toinen toistaan suloisempia. C A M Team blogissa taas on mielenkiintosia postauksia talliarjesta hienoilla kuvilla varustettuna. Aktiivisimmaksi kommentoijaksi valitsen tällä kertaa Selman, koska yritän saada eri lukijoita esille. Selma on jaksanut aktiivisesti kommentoida miltei jokaiseen postaukseen ihanilla kommenteilla! Kiitos! Selmalla on omakin blogi, Selma ja Noppa♥.

Luetuin postaus
Tilastojen mukaan Viimeiset lomakuulumiset on ollut kuukauden luetuin postaus. Postausta on luettu vain 83 kertaa, mutta myönnän ettei viime kuussa olekaan ollut hirveästi niin erikoisia postauksia.

Juotteko te kaakaota kermavaahdon kanssa? 

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Minähän se siellä!:D

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja on mukava lukee näitä suosikkeja, jospa itsekkin aloittaisin tällasen.. :D

  VastaaPoista
 3. Milloin tulee tallipäivästä postausta?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tehdä ylihuomenna, tosiaan nyt on vähä ollu huono tehdä ku ei oo kuvia :D

   Poista
 4. Kiva postaus! Voisin itsekin koota jonkinlaisen kuukauden suosikki-postauksen :)

  VastaaPoista
 5. Nää kuukauden suosikit on ollu hirmu kivoja :) Mullakin toi kaakao on ollut yks lemppariherkku, tosin mulla vaan ilman kermavaahtoa ja nomparellejä :D Tosi hieno ja nätti toi kuukauden lempikuva, aivan upee, sä vaan ton kuvaamisen osaat niin hyvin!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus! Ite en oo vielä kaakaota kermavaahdon kanssa juonut, koska meillä ei oikein kermavaahtoa ole, mutta nyt kyllä käyn pian ostamassa kermavaahtoa, sillä varmasti maistu tosi hyvältä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasias mäki koitin sitä vasta nyt ja purkki onkin jo miltei tyhjä, ups :D kiitti! :)

   Poista