19. lokakuuta 2015

Loman päätös

v.2014 mulla oli viikon ajan "ylläpidossa" issikka

Viime postauksesta pystyitte lukemaan aika hyvin mun syyslomaviikon kuulumisia. Itsellänihän oli syysloma viime viikolla. Viikko meni todella nopeasti ja tuntui etten ehtinyt tehdä mitään muuta kuin talleilla ja pahinta tässä on se, etten tosiaan tehnyt mitään muuta. Olin joka päivä tallilla, paitsi lauantaina jolloin yritin parannella ääntäni. Ajattelin tässä postauksessa kertoa hiukan eilisestä, jolloin olin issikkavalmennuksessa. Pahoittelen heti, etteivät kuvat eivät ole kyseisestä valmennuksesta. Onneksi lopusta löytyy tiistaina kuvattu videopostaus! Olimme kaverini kanssa silloin Nebun tallilla, kun kaverini piti liikuttaa Nebu. Itse asiassa olin tänäänkin kuvaamassa Nebua, kun kavereillani oli ratsastustunti.

Tämän vuoden Hevosmessuilta issikoita!
 Löysin näinkin "laadukkaan" kuvan Juha Kontiosta vuoden 2013 hevosmessuilta.

Valmennuksessa menin kahdella tallin islanninhevosella, joilla olen ennemminkin ratsastanut. Molemmat ovat iältään melko nuoria. Tykkäsin Kontion opetustyylistä todella paljon! Hän kertoi todella hyviä vinkkejä juuri niiden hevosten ratsastukseen, joilla menin. Valmennus oli järjestetty hyvin, koska menimme kahden ratsukon ryhmissä ja niin valmentaja pystyi seuraamaan molempia ratsukoita. Itse asiassa Kontio kävi toisen ratsuni selässä. Sen jälkeen sainkin parhaat vinkit kyseisen issikan ratsastamiseen. Viime viikolla sain paljon hyviä vinkkejä ratsastukseeni eri opettajilta ja nyt saatan olla taas vähän parempi. Ainakin tiedän enemmän, vaikken mitään osaisikaan!Käykö teidän valmentajanne/opettajanne koskaan hevostenne selässä?

12 kommenttia:

 1. Mun aasi :D Itse asiaa N saa huomenna valmentajan selkäänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja laama ja kirahvi :D Ei vaiskaa, kyllä siitä hevonenki löytyi ;) Hei cool! Se onki oikeesti mahtavaa et tuohon on mahdollisuus, ite sain ne parhaat vinkit sen jälkeen! :)

   Poista
 2. Loma meni kyllä todella nopeasti ja minullakin se kului pääasiassa tallilla :) Meillä ei opettajamme ole koskaan käynyt hevosen selässä tunnilla, mutta edellisellä tallillamme henkilö, joka piti ratsastustunteja ratsutti myös Pysteä... Kiva video! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meni! Seuraavaa lomaa odotellessa... Ainiin se sana on ratsuttaja jota mietin tätä postausta kirjoittaessa :D Tunnilla kai harvemmin tosiaan vaihdellaan ratsuja, että tuo ratsuttaminen on yleisempää :D Kiitti Ella!

   Poista
 3. Joo totta loma meni kyllä aivan liian nopeasti, öhöm eihän tässä tullut kuin kaksi viikkoa lomaa Turkin reissun takia :D Mun kouluvalmentaja läpiratsastaa Savun yleensä kerran viikossa. :) Kiva video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se meni :/ Oisin voinu tulla sun mukaan Turkkiin :D Itse asiassa oonki lukenu jotain tällästä sun blogista :) Toi onki mahtavaa, että joku muu ja oletettavasti osaava ratsastaja käy noin usein siellä selässä :) Kiitti!

   Poista
 4. Mä en käyny yhtää kertaa tallilla syyslomalla, kun olin Lontoossa. Silti oli kotiväki ratsastanu, mut meillä ei oo kukaan valmentaja käyny hevosten selässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wou, mäkin haluan Lontooseen! :D Eipä siihen aina ole mahdollisuutta, että saisi valmentajan käymään selässä :)

   Poista
 5. Loma meni kyllä taas nopeasti! :/ aina kaikki lomat vaan hujahtaa ohi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä :/ Toki muualla saattaa olla vielä vähemmän lomaa ja silloin ei meidän kannata pahemmin valitella :D

   Poista