25. lokakuuta 2015

Ostoksia Ideaparkista


Eilen olin kirjaimellisesti koko päivän Ideaparkissa kaverini kanssa. Suunnittelin kuvaavani videopostausta, mutta se vain jäi, joten saatte tyytyä kuviin ja tekstiin. Lähdin reissuun sillä ajatuksella, etten tarvitse mitään, niin paitsi talvikengät. Kuinka ollakaan, menomatkalla sain kerättyä listaa, mitä hankin: purkkaa, pipo, collegehousut ja muuta sellaista. Tämä lista toteutui hyvin. Löysin kaiken, paitsi kengät joita aloin etsiä liian myöhään. Kulmakynää etsin vain yhdestä liikkeestä, eikä siellä ollut väriä, minkä olisin tarvinnut..

Pahoittelen ettette saa tällä(kään) kertaa tätä parempia "asukuvia".

Rahaa meni kiitettävä summa, koska ruokaankin meni rahaa ostosten lisäksi. Toisaalta, olen tyytyväinen ja rahaa nyt aina kuluu, kun menee ostoksille. Löysin heti ensimmäisenä NewYorkerilta toppeja hintaan 2.95€, joita lähdin ihan tarkoituksella etsimään. Lisäksi mukaan tarttui 12.95€ maksavat urheiluliivit ja kaverini ansiosta uusi, ihana pipo. Pipoon olen tyytyväinen, koska se on takkini värinen ja hintaa oli vain 4.95€. Näiden ostosten lisäksi löysin H&M:ltä 19.99€ maksavat farkut, joita voisi kyllä sanoa jo jegginsseiksi. Maksoin niistä osan lahjakortilla, joten itseltäni meni niihin vain 5€. Collegehousut löysin Cubukselta ja ne maksoivat 19.95€. Pystyin jopa olemaan ostamatta karkkia tai sipsiä! Ostin vain paluumatkalle Arnoldsista yhden donitsin, mutta ehkä se oli sallittua.

Äitini osti mulle vielä ihanan värisen kulhon ja pöytätabletin, jolle ei kyllä vielä ole käyttöä.

Mikä on teidän lempivaatekauppanne?

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus, sä oot ahkera käymään ostoksilla! Kiertelen aina useita kauppoja ja ostan vaatteita sieltä missä ne tuntuu hyvälle, lemppari vaatekauppaa en ole vielä valikoinut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haha joo, kerran kuussa vähintään suurin piirtein :D Sama juttu mulla, mutta suurin osa vaatteistani on varmaan H&M:ltä :) En kuitenkaan katso ikinä kaupan perusteella, mitä ostan.

   Poista
 2. Kivoja ostoksia! :) hmm... lempi vaate kauppa taitaa olla h&m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo iteki tykkään :) Kiva kuulla! Iteki tykkään käydä sielä :)

   Poista
 3. Mun lempparikaupat on varmaanki new yorker, cubus ja h&m, mutta eniten on tullu ostettua ehdottomasti h&m:stä :D Kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myönttää, että NewYorker on kans mun yks lempikauppa! :D Toki sinne pääsen hiukan harvemmin.. Mutta joo, samat kaupat munkin listalla on, etenkin H&M :) Kiitti!

   Poista