29. helmikuuta 2016

Alkuvuoden suosikit

Perjantai olikin sitten viimeinen koulupäivä ennen hiihtolomaa! Koulu loppui tavallisuudesta poiketen jo kahdelta, jonka jälkeen lähdimme kahvilaan herkuttelemaan kavereideni kanssa. Torstai-perjantai yön aikana satoi lunta n.30cm, joten jouduin hylkäämään haaveeni päästä tallille ja tarttumaan lapion varteen. Pihatöitä oli tarjolla liiaksikin asti..
Hiihtolomalla aion käydä paljon tallilla ja toivottavasti ehdin nähdä kavereitakin! Lomaa kuitenkin varjostaa yksi pieni juttu nimeltä yhteishaut, jotka ovat minulle heti, kun koulu taas maanantaina alkaa. Onneksi olen tehnyt jo päätökseni, mutta pieni epätietoisuus silti painostaa lomaa. Ehkä näille koulutusasioillekin on pakko pyhittää aikaa.
Tässä postauksessa ajattelin vielä palata menneeseen ja käydä läpi alkuvuoden suosikit. Luvassa on siis tammi- ja helmikuun suosikit!

Tuo koko kerros kasaantui mopoautoni katon päälle yhdessä yössä!

Aloitetaan tallipäivästä. Näiden kahden kuun aikana säät ovat olleet hyvin vaihtelevia, mutta onneksi niitä säältään suotuisia päivi oli ja pääsin tallille. Yksi suosikki on varmasti yksi perjantai, jolloin minulla oli ratsastustunti kavereideni kanssa. Siitä en kuitenkaan blogiin kirjoittanut, mutta hehkutin tuntia kaikille tutuilleni. Kerrankin ratsastin oikeasti ja ratsu meni todella, todella hyvin! Päivä oli koulunkin osalta todella ihana, eli päivää voisi sanoa superonnistuneeksi. Lisäksi tykkäsin tästä tallipäivästä. Lumipyrystä huolimatta sain Lamonan esittelemään hyviäkin pätkiä hangessa!


Näiden kahden kuun aikana olen kuunnellut taas Ylex:ää ja suosikkikappaleet oli helppo valita, Tungevaag & Raaban X Charlie Who? - Russian Roulette ja Alan Walker - Faded. Molemmat ovat viime vuodelta, mutta vasta nyt olen alkanut pitää niistä tosissani. Lisäksi tältä vuodelta oleva kappale Kuningatar on ihastuttanut minut, vaikka se tuntuukin jakavan mielipiteitä kahtia. Myös tämä Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeen kappale soi Ylex:llä.

Olen löytänyt myös uusia mielenkiintoisia blogeja kuten Kouluratsut ja Kamillaino. Edellä mainittuun blogiin tutustuin etsiessäni kouluratsastusblogeja ja kuinka ollakaan, tuo tuli vastaan. Kamillan blogin taas löysin selatessani satunnaisia blogeja ja huomasin Kamillan kommentoineen miltei jokaiseen jotain positiivista. Päädyimmekin juttelemaan sosiaalisen median kanavissa ja nyt tuntuu, että olisin tuntenut Kamillan jo kauemmankin. Tämä "yllätystutustuminen" onkin varmasti tämän ajan mieleenpainuvin asia! Eipä sitä joka päivä kohtaakaan netin kautta ihmistä, jonka kanssa tulee heti hyvin juttuun.

Suosikkikuva oli hankala, koska olen kuvannut tämän vuoden puolella älyttömän vähän itse! Yksi kuvausreissu oli Nebun kuvaus lopputammikuusta. Näiden kahden kuun ajalta valitsen sekä luontokuvan että hevoskuvan! Luontokuva oli helpompi päätös, koska vaihtoehtoja ei ollut montaa. Siksi valitsinkin tämän taivaskuvan, jossa on minun mielestäni kivat värit! Heppakuva olikin jo hankalampi, mutta en usko teidän ihmettelevän loppuratkaisua. En tiedä, kumpiko tuon kuvan on ottanut, joten kiitos kuuluu joko Hitulle tai Riialle!


Luetuin postaus on tällä kertaa hiukan kiireellisesti postauspulassa tehty, mutta se keräsi yllättävän paljon hyviä ajatuksia kommentteihin. Tämä postaus on siis Tulevaisuus ratsastajana. Sitä on katsottu 184 kertaa, mikä todistaa sen, että puolet tämän blogin lukijoista ovat "haamulukijoita", jotka ovat listoilla, mutta eivät lue postauksia. Postaus keräsi huikeat 42 kommenttia, joista 22 on teidän lukijoiden/katselijoiden kommentteja. Suuri kiitos teille!

Milloin teillä on hiihtoloma?

22 kommenttia:

  1. Olipas mukava piristys päivään et sä postasit! Jotenkin vaan tykkään tosi paljon sun bloggaustyylistä. Kiitos, että jaat meille lukijoille näitä kivoja kirjoituksia ja kuvia niitä on ilo seurata! Ja juu täälläkin vietetään tällä hetkellä hiihtolomaa.
    Hyvät lomat myös sulle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiva kuulla tällaista! Sun kommentti kyllä piristi mun päivää! :) Kiitos siitä! Hyvää lomaa sullekin :D

      Poista
  2. Kiva tää postaus! On toi kyllä hassua, että tuntuu niin kun oltais tunnettu pitkäänki :DD Ja kuten varmaan tiedät niin parhaillaan lomailemassa :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Me painetaan tää viikko vielä koulussa ennen kun meilläkin on sitten loma ensiviikolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eikä, tsemppiä tähän viikkoon! :D Toki joudun sitten sanomaan jossain vaiheessa kateellisena, että olisipa mullakin vielä loma :D

      Poista
  4. Haha meillä oli loma viime viikolla, oli kamala järkytys palata takaisin kouluun. :D Että kun kelpaisi tännekin 30 senttiä lunta yhdessä yössä, kärsimme 5 sentin loskapuurosta ja satunnaisesta valkeudesta täällä Lounaassa päin. Tämä(kin) postaus oli erittäin mukavaa luettavaa, positiivinen kirjoituksesi piristää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Sama fiilis odottaa mua ensi viikolla.. Eniten jännittää nuo yhteishaut, jotka tosiaan ovat heti maanantaina. On niin hassua kuulla, että toisaalla on loskaa ja vaikka en nyt asukaan kovin pohjoisessa niin täällä on oikeasti jopa liikaa lunta :D Kiitos paljon, ihana saada tällaista palautetta! :)

      Poista
  5. Mun just tänää joutu palata takas kouluu:( Siis viimeviikko oli hiihtolomaa. Oisin halunnu jäädä Kanarialle.. Mut kiva postaus!:) Mäkin tykkään noista kappaleista ja noi kuvat on kyl hienoi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( Voi vitsit, mullekin kelpais kyllä lomamatka Kanarialle, tai edes mihin tahansa muualle.. Tämä(kin) loma menee kotona ollessa :D Kiitos! Kiva kuulla, että joku muukin tykkää noista kappaleista!

      Poista
  6. Kauheesti suomalaisii kommentoijii?:o:D Ja suomi-ruotsi kommenttitappelu:DD Mut laulu on hyvä!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah menipäs hetki tajuta mitä tarkoitat, mutta oletan, että tarkoitat noita Russian Roulette -biisin kommentteja :D En ikinä itse lue noita videoiden kommentteja, mutta nyt oli pakko katsoa muutama :DD Ja joo, biisihän tässä on se pääasia :)

      Poista
  7. Tosi kivan postauksen oot taas kirjoittanut! :) Sun blogia oonkin pidemmän aikaa seuraillut, mutta nyt pari pv sitten sain vihdoin aikaiseksi liittyä lukijaksi. Kirjoitat tosi hyvin ja kuvat on hienoja. Bannerikin on mun silmään kiva. :)
    Mun loma alkoi "virallisesti" nyt tänään, tää viikko on siis lomaa. Taino, en mä kovin paljoa kerkeä lomailemaan heppailuiden ohella mutta mikäs siinä! :D

    juttahevostelee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla tällaista! :) Olenkin itse asiassa miettinyt, että voisin taas pikkuhiljaa vaihtaa ulkoasua tai ainakin banneria, mutta inspiraatiota odotellessa.. :D
      Hahah, ihan virallisesti mullakin alkoi tänään :D Mullakin taitaa käydä vähän samalla lailla kuin sulla, mutta en valita :)

      Poista
  8. Eksyin tänne sun blogiis, vaikuttaa sen verran mielenkiintoselta sisällöltä et oli pakko liittyy lukijaks! :)

    VastaaPoista
  9. Mahtava postaus! Vaikka tekstiä olikin melko paljon lukeminen ei ollu niin "tylsää" kun välissä oli aina piristäviä kuvia! :) Ja miulla on hiihtoloma tämän viikon ajan :) Tee ihmeessä lisää tämmösiä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mulla kävikin mielessä, että tässä on turhan vähän kuvia, mutta kiva jos pidit tästäkin :) Yritän aina silloin tällöin tehdä näitä kuukauden suosikit -juttuja, että näitä on varmasti luvassa vielä :) Hyvää lomaa sullekkin! :)

      Poista
  10. Ihana postaus, kiva kun kirjoitit jokaiseen kohtaan paljon tekstiä ja hyvät "perustelut!" :)
    Kivaa lomaa sullekin (vähän myöhässä, jos niin voi sanoa :D), itsekkin vietän tällä hetkellä hiihtolomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Mietinkin sitä, että tuliko tuohon liikaa tekstiä.. :D Samoin sulle, tällee "myöhässä"! :D

      Poista
  11. Aivan ihana tämä siun blogi!Painoin heti Lukiat palkkia, että pääsen seurailemaan ja lukemaan blogasi!Teksin sisällöt on todella hyvin kirjoitettu ja blogin ulkoasu on aivan ihana♥
    Jos kiinnostuit blogistani, niin tule ihmeessä Lukemaan!:)
    aanikaast.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, paljon kiitoksia ihanasta kommentistasi! ♥ On niin mahtava saada tällaista palautetta! Käynpäs kurkkaamassa sunkin blogiin :)

      Poista