16. helmikuuta 2016

Uudet chapsit ja muita ostoksia!


Oli niin lähellä, etten ostanut ratsastussaappaita lauantaina, kun olimme kaverini kanssa Seinäjoella. Kävimme aluksi Hööksin liikkeessä ja siellä sovitin kaikki mahdolliset saappaat läpi todeten yhdet hyviksi. Sovittamiseen menikin aikaa lähemmäs tunti. Onneksi en kuitenkaan kyseisiä saappaita ostanut, koska ne olisivat painuessaan olleet hiukan liian lyhyet. Toki sen takia olinkin niitä ostamassa, koska etsimäni saappaat tulevat sekä este- että koulukäyttöön. 

Näissä on sisäpuolella tuollainen pitävämpi paikka aivan kuin ratsastushousuissakin!

Saappaiden sijasta mukaan tarttuivat muutaman minuutin ostopäätöksellä chapsit, joiden akuutin tarpeen totesin jo perjantaina tallilla. Se olikin viikon ainut päivä, kun pääsin tallille. Palataan kuitenkin taas lauantain ostosreissuun. Joku saattaa ihmetellä, kuinka usein käynkään ostoksilla, mutta nyt siihen oli hyvä syy, koska tarvitsin ne chapsit tai saappaat. Hööksiltä mukaan tarttui myös CRW-merkkinen  fleecetakki(17.70€). Se olikin mahtava löytö, koska alkuperäinen hinta oli puolet kalliimpi! Chapsit ovat samaa merkkiä ja ne maksoivat 18.60€, koska ystävänpäiväviikonlopun ajan siellä oli tarjous "osta 50€ tuotteita, niin saat -10€ alennuksen". Ostin mukaan vielä riimunarun, jolloin tuo 50€ ylittyi ja sain sekä chapsit, että riimunarun halvemmalla! 

Tällä kertaa löysin myös vaatteita, joita oikeastaan lähdin etsimäänkin chapsien lisäksi. Mukaan tarttui Bik Bok:ilta toppi(12.95€). Sen hintaa kauhistelin jo viime kerralla, mutta tällä kertaa uhrauduin ostamaan kyseisen topin, hinnasta huolimatta. Lisäksi H&M:ltä löysin taas alushousuja 3kpl(8€) ja T-paidan(5€). Seppälästä etsin farkkuja ja sellaiset myös ostin. Olin valmistautunut maksamaan niistä 30€, mikä oli lahjakortin summa, jonka sain jouluna. Siellä oli kuitenkin tarjous, että kaikki housut olivat 25€, joten minulle jäi vielä käytettäväksi 10€ lahjakortista! 


Viikonloppuni sujui hyvin. Perjantaina kävin tallilla ja koin taas ahaa-elämyksiä istuntani suhteen. Kumisaappailla ratsastaminen ei ole minun juttuni, mutta onnistui sekin ihan hyvin. Hyvä fiilis jatkui lauantaihin asti ja vietin kivan päivän Seinäjoella. Ystävänpäivänä, eli sunnuntaina, olin lähes koko päivän liikkeellä. Nähtiin kavereiden kanssa porukalla ja muuta mainitsemisen arvoista en tehnytkään.


Onko teillä CRW-merkkisiä tuotteita, jotka olette todenneet hyviksi?

16 kommenttia:

  1. Mulla on kahdet crw housut, kypärä ja jotain sukkia ja hanskoja yms ja hyviä ovat olleet! Kiva postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tämän päiväisen perusteella ne ovat kyllä hyviä tuotteita :) Kiitos!

      Poista
  2. En oikein tiedä, minkä merkkisiä vaatteita ylipäätään omistan, mutta uskon CRW:n olevan hyvä ja laadukas:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Siltä ne kyllä vaikutti tämänpäiväisen kokeilun jälkeen :)

      Poista
  3. Haha sä tosiaan käyt paljon ostoksilla, mutta hyvä että chapsit löytyivät! Itsellä on myös eräs CRW-merkkinen fleece ja oon kyllä käyttäny tosi tosi paljon! Taitaa olla myös muitakin tuotteita samalta merkiltä eikä niissä ole tähän asti ollut valittamista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en edes tajunnut tuota ennenkö joku siitä mainitsi :D Pitää kai yrittää olla taas käymättä kaupoilla edes Hevoset-messuille asti, niin voisi ollakin rahaa sinne :D Ei sillä, että olisin mikään tuhlaaja!
      Mahtava kuulla tällaista! Tuo merkki on tosiaan mulle hiukan uudempi, mutta olen kuullut siitä tähän asti vain hyvää :) Nuo chapsit pääsevätkin kunnon koetukseen, koska minä jos joku saan kyllä rikottua vetoketjut.. Pitääkin olla varovaisempi :D

      Poista
  4. Kivoja ostoksia taas oot kyllä tehny! Noi chapsit näyttää tosiaan kivoilta ja hyvin tukevilta❤️

    VastaaPoista
  5. Mulla on CRW:n ratsastushousut ja oikeastaan myös chapsitkin :) housut ovat olleet tosi hyvät ja chapsitkin, mutta välillä ratsastaessa oikean puolisen vetoketju alkaa avautumaan mutta muuten olleet tosi hyvät! Suosittelen ainakin itse (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla aukeili edellisistä vetoketjut lähes koko ajan, mutta eilen ne pysyivät todella hyvin näistä uusista kiinni! :) Mahtava kuulla tällaista!

      Poista
  6. Kiva postaus :)
    Nuo chapsit vaikutti kyllä hyviltä!

    Mäkään en ikinä muista minkä merkkisiä varusteita ja vaatteita mulla on, mutta muistaakseni mulla on joku CRW - merkkinen vaate :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, ne tosiaan ovat tällä hetkellä hyvän tuntuiset! :)
      Hahah, tuon merkkisiä tuotteita tosiaan myydään yllättävän paljon mm. Hööksillä :;D

      Poista
  7. Kivoja ostoksia olet onnistunut taas löytämään! Minulla on CRW:ltä aika paljon erilaisia ratsastusvarusteita ja se on kyllä hyvä merkki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa, että olen itsekin todella tyytyväinen :) Todella kiva kuulla!

      Poista
  8. CRW tuotteita mulla on ainakin topparatsastushanskat. Ne ovat olleet tosi hyvät ja käytännölliset. Myöskin kisatakkini ja aivan ihanat kisaratsastushousuni ovat merkiltään CRW. Kisatakkia en ole vielä tositoimissa päässyt testaamaan, mutta nämä housut ovat olleet ihanastakin ihanemmat. ;-) Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toppahanskat mäkin tarvitsisin! :D Oi, kiva kuulla! Itseasiassa olenkin kuullut noista housuista vähän enemmän - ja lähinnä vain hyvää, muuten tuosta merkistä en ole pahemmin tiennyt :D Kiitos!

      Poista