11. huhtikuuta 2016

Suuremmat kisat


Eilen heräsin kuuden jälkeen aamulla, jotta ehtisin Nebun kotitallille seitsemän aikoihin. Lähdin kaverini kisahoitajaksi Seinäjoelle. Alkuun kisapaikalla ei ollut vielä niin hirveästi porukkaa, mutta myöhemmin väkeä alkoi suorastaan tulvia sinne eikä se ollut ihme, koska 90cm luokassa oli yli 60 ratsukkoa! Huvittavinta oli se, kuinka moni auto jäi kentän mutaan kiinni. Paikan päällä satoi hetken ajan ja se teki kentästä todella mutaisen. Tuntui, että jäin sinne itsekin kiinni niin voin vain kuvitella, kuinka hankalaa traileria kuljettavien autojen oli liikkua.


Tehtäviini kuului tarpeen mukaan Nebun taluttaminen ja kiinnipitäminen. Lisäksi toimin taas Nean kuvaajana. Tällä kertaa sentään muistin muistikortin ja akun mukaan! Totesin silti, että tein väärän valinnan ottaessani vanhan objektiivini. Onneksi kuvista sai muokkaamalla edes vähän kirkkaampia. Kuvauspuitteet olivat kuitenkin hyvät, koska molemmissa maneeseissa oli valoisaa ja pihalla sää pysyi hyvänä. Huomasin vain, etten saa kirkkaassa auringonpaisteessa niin hyviä kuvia mustasta hevosesta kuin pilvisellä säällä.


Olen tottunut yleensä nukkumaan öisin enemmän kuin kuusi tuntia, mutta tuli huomattua sekin, että pärjään hyvin senkin pituisilla yöunilla tarpeen tullessa. Toki päivän jälkeen oli kyllä väsy, mutta sen nyt olikin oletettua. Kisapaikalla meni noin 8h ja kotipaikkakunnallani olimme viiden jälkeen.


Oletteko te jo olleet kisoissa kisaamassa/kuvaamassa/katsomassa tällä kaudella?

16 kommenttia:

  1. Olen käynyt yksissä koulu- sekä estekisoissa:) (siis kisaamassa).

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Olen käynyt katsomassa yksiä koulukisoja ;))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä en niin koulukisoissa ookaan käyny, vaikka täytyy sanoa, että se vois olla kivaa! :)

      Poista
  3. Kivoja kuvia! Ite en oo käyny tällä kaudella yhdissäkään kisoissa, en kuvaamassa enkä kattomassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on ainakin se ongelma, etten edes tiedä mahdollisia kisoja tästä läheltä ellei joku mainitse niistä minulle etukäteen, muuten multa ois jääny nääkin kisat völistä ellei mua olisi pyydetty mukaan :D

      Poista
  4. Hienoja kuvia oot ottanut, ja pakko kehua tota vesileimaa noissa kuvissa, todella hieno! Ite en oo päässy kisoihin, mutta tavoitteena olis sitten jossain vaiheessa mennä totuttamaan pikkuponia koulukisoihin with raviohjelma, seuraavissa mennä jollain toisella HeC- luokka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Täytyy sanoa, että mäkin tykkään tästä vesileimasta! On se nyt kivemman näköinen kuin blogin osoite :)
      Voi vitsit olis kyllä mahtavaa päästä kans kisaamaan! Pidän peukkuja, että teillä nuo kisat onnistuvat :)

      Poista
  5. Kiva postaus ja taas kerran ihania kuvia! :D Yksissä kisoissa on tullut jo käytyä, mutta tällä viikolla olisi tarkoitus mennä estekisoihin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Oi vähänkö kiva! Pidän peukkuja :)

      Poista
  6. Hei ompas sulla ihana blogi! Jään kyllä seurailemaan. :) Aivan ihana bannerikin, ja kauniita kuvia. Kiva toi "logokin" tossa kuvassa! Kirjoitat hyvin selkeästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana saada tällaista mielipidettä <3 Tervetuloa seurailemaan!

      Poista
  7. Kiva postaus! Kuten varmaan tiedätkin, niin oon käynyt jo itsekin kisaamassa :D

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus!
    En oo käynyt, katsomassa tai kisaamassa (paitsi raveja), mutta olisi kiva mennä katsomaan joitain kisoja :D En tosin yhtään tiedä millon ja missä niitä aina järjestetään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Kipasta löytyy ainakin nämä viralliset kisat, jos haluat tietää lähialueesi kisoja :) Kisojen seuraaminen on kyllä ihan mielenkiintoista!

      Poista