3. syyskuuta 2016

Miljoonahevonen 2016

1.

Olen ollut kuvaamassa näissä kisoissa jo useamman kerran ja siksi oli pakko päästä paikalle myös tänä vuonna! Kisat järjestettiinkin poikkeuksellisesti nyt useampana päivänä. Itse pääsin paikalle vain lauantaina 27.8 ja silloinkin kuvasin vain satunnaisia ratsukoita. Kuvia tuli kuitenkin otettua taas enemmän kuin tarpeeksi, mutta myöhemmin kuvia selatessani totesin, että lähes jokaisen sain laittaa suoraan roskakoriin. Vielä kameran näytöllä kuvat näyttivät hyvältä, mutta eivät sitten enää koneella.. No, ehkä sitä joskus oppii kuvaamaan! Ja täytyy sanoa, etteivät olosuhteetkaan olleet mitkään mainiot, kun välillä paistoi aurinko ja välillä oli aivan pilvistä. Säätelin kamerani asetuksia itse, joten tuo vaihtelu oli jopa ärsyttävää! Muutenkin sää oli astetta mielenkiintoisempi, kun tuuli kaatoi välillä esteitä ja illemmalla satoi vettä. Tulipa ainakin huomattua, etteivät ratsastajat ole sokerista tehtyjä!
Kuvailun lisäksi tein muutamia ostoksia, kun ostin Jalmarille uuden satulahuovan(15€) ja heppanameja(6€). Tämä huopa tuli tarpeeseen ja täytyy myöntää, että tykkään sen väreistä!

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Kissallekin nuo namit olisivat näemmä kelvanneet!

Löytyikö kuvista suosikkia?
Jos joku nyt haluaa näitä kuvia itselleen, minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen suvapony@gmail.com!

18 kommenttia:

 1. Kaikki kuvat on tosi hienoja, enkä osaa valita mikä on suosikkini:)

  VastaaPoista
 2. Nää kaikki kuvat oli ihan hirveen hienoja,ja tosi vaikee valita suosikkia mut toi 12 on ehkä kivoin! Toi on munkin mielestä aivan mahtava tapahtuma,ja mäkin oo käyny sielä jo useampana vuotena. Ja toi sää oli kyllä aika ärsyttävä kun tuuli niin paljon... Mut sä löysit kyllä kivoja ostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :) Se on kyllä kiva tapahtuma, etenkin kuvauksien kannalta! Tänäkin kesänä olen ollut niin vähän kisoissa kuvaamassa, että oli kiva päästä taas sellaisiinkin kuvaamaan! Itsekin olen kyllä tyytyväinen näihin ostoksiin :)

   Poista
 3. Vau, upeita kuvia! Suosikkeihin nousee ainakin 3, 8 ja 12 :)

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuo 3 nousee omiinkin suosikkeihini + numeron 8 heppa on ihanan värinen :D

   Poista
 4. Lempikuvani on ehdottomasti 8. kuva! Hevonen näyttää siinä olevan niiin innoissaan ja nauttivan täysillä siitä mitä tekee. :-) Todella kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itselleni on kuvissa tärkeää juuri tuo, että hevonen näyttää nauttivan hommastaan, ihan sama oliko kyseessä tuttu hevonen vai kisakuvien hevonen :D Siksi tänne blogin puolelle harvoin julkaisenkaa kuvia, joissa hevosella olisi korvat luimussa.. Tuo 2. kuva on poikkeus ja senkin laitoin lähinnä tuon huikean ilmavaran vuoksi :D Kiitos!

   Poista
 5. Kiva postaus ja tosi hienoja kuvia! Lemppariksi valikoitui ehkä 10 :)
  http://raketillakuuhun.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Täytyy myöntää, että se erottuu joukosta ihan väriensäkin vuoksi :)

   Poista
 6. Upeita kuvia! Omat suosikit olivat 1. ja 8. kuva.

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia!
  En kyllä osaa valita suosikkia :)

  VastaaPoista
 8. Tosi upeita kuvia! Omat suosikkini ovat 1 ja 12, ykkösessä hevonen katsoo jokseenkin ylpeänä voitostaan kameran suuntaan ja kahdessatoista on vain sellainen vangitseva fiilis. Osaat kyllä käsitellä kameroita, en mä ainakaan mitään asetuksia itse osaa säätää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kivasta kommentista! Tää olikin kiva, kun kirjoitit vielä perustelut näille valinnoillesi! :D Ja harjoittelemallahan tuonkin taidon oppii ;)

   Poista