13. elokuuta 2015

Näyttelyissä


Vihjasin viime postauksessa teille erikoisemmasta asiasta ja siksi otin myös vapaapäivän koulusta. Kyseessä olivat poninäyttelyt! Huh, nyt on sitten niissäkin tullut käytyä. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, oon treenannut muutaman ponin siihen kuntoon, että pärjäsin niille näyttelytilanteessa. En tiedä sanotaanko näyttelyitä varsinaisesti kisoiksi, mutta jännittävää se kuitenkin oli!


Oon loppujen tuloksi tyytyväinen jokaisen ponin näyttötilanteeseen, vaikka seisotuksesta ei meinannut yhden kanssa tulla mitään ja toinen kuopi arvostelua lukiessa. Ei siinä mitään, ehjinä selvittiin! Ainut, mikä teki päivästä sietämättömän, oli auringon paahde, joka oli kirjaimellisesti paahde. Jouduttiin juoksemaan alkuun kentällä näyttämässä poneja suorassa auringonpaisteessa ja sääntöjen mukaan(?) pitää olla tumma paita/takki ja päälläni sitten olikin musta neule valkoisen topin päällä.. Voin sanoa, että tuli kuuma!


Hauskinta tässä päivässä oli se, kun laitoin omaa näytettävää pikkuponia kuntoon karsinassa ja hetken päästä kulman takaa tuli iso hevonen, jonka korvat näkyivät karsinan ylitse. Siinä kohtaa ihmettelin vahingossa ääneen hevosen kokoa ja tietenkin sen taluttaja kuuli. Ei se oikeastaan nolottanut, mutta tilanne oli vain niin hauska, kun olin katsellut koko päivän pikkuponeja ja sitten tulikin eteen n.160cm hevonen(joka ei edes loppujen lopuksi ole kovin iso). Näyttelyissähän meni kirjaimellisesti koko päivä, ennen kahdeksaa oli lähtö ja kotiin pääsin vasta lähempänä seitsemää. Tää oli kuitenkin kiva kokemus ja olen kiitollinen mahdollisuudesta, joka mulle tarjottiin!


Oletteko te käyneet joissain näyttelyissä esittäjänä?
Mulle voi linkata kuvia, jos löytää kyseiseltä päivältä kuvaajien kuva-albumeja(11.8)!
 

14 kommenttia:

 1. Vau siistii! Mä en oo koskaan käynytkään hevosnäyttelyissä, koiranäyttelyissä senkin sijaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Oikeastaan kysyinkin tuolla kysymyksellä mitä tahansa näyttelyä :D

   Poista
 2. Oon käyny "näyttelyissä" vaan leirillä. Mutta sielläkin tehtiin kaikki noi seisomiset, käynti ja ravi.

  VastaaPoista
 3. Vau! En ole itse ollut koskaan edes katsomassa näyttelyjä... Mistähän niitä voi bongata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippoksen sivulla on aika hyvin näyttelyluettelot kaikista tulevista :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Käytkö muuten jollain muullakin tallilla kuin siellä missä Montu asuu? Kun noita poneja sanoit treenanneesi niin aloin vaan miettimään :)

  Itse olen yhden kerran ollut Tampereen hevosmessuilla katsomassa näyttelyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo käyn mä, Hevoset sivulta löytyy linkkikin kyseisen ponitallin nettisivuille :) Se on oikeastaan aina ollut vakiotallini, että Montun luona aloin käymään myöhemmin!

   Aivan, heppamessuillakin on ollut jotain näyttelyiden tyylistä munkin aikana :)

   Poista
 5. Kiva postaus! Mukavan oloinen blogi sulla. :)

  Liityin lukijaksi!

  nellaponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tervetuloa seurailemaan :) Käyn katsomassa sunkin blogis :)

   Poista
 6. Sinut on haastettu! :-) http://hamiltoncara.blogspot.fi/2015/08/381-minut-on-haastettu.html

  VastaaPoista
 7. En ole ollut näyttelyissä esittämässä minkäänlaista eläintä, mutta koiranäyttelyissä on tullut äitin mukana kierrettyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon käynyt useammin katsomassa koiranäyttelyitä ja yhdet hevosnäyttelytkin olen käynyt katsomassa ennen näitä :D Kyllähän sitä vielä ehtii näyttämäänkin! ;)

   Poista