28. elokuuta 2015

Elokuun suosikit


Älkää välittäkö tuosta yhdestä postauksesta, joka saattaa näkyä joillakin postauslistassa, kun kirjautuu bloggeriin. Julkaisin sen vahingossa jo nyt, mutta älkää huoliko, näette kyseisen videon joskus lähiaikoina! Tämä postaus tuleekin nyt hiukan etuajassa, mutta tuskin se haittaa! Viimeksi taisin julkaista tällaisen postauksen alkuvuodesta, mutta nyt kun muuta postattavaa ei ole, tämä voisi olla kiva lisä. Oikeasti suunnittelin tekeväni postauksen nimeltä "kesän suosikit", mutta se unohtui. Tämä saa nyt kelvata. 


Tämä tuoksu ansaitsee ehdottomasti maininnan! Tykkään tästä tuoksusta nykyään älyttömästi. Ostin tämän Tuurin kyläkaupasta Miljoonahevosen aikaan. Kaverini suositteli tätä kahdesta vaihtoehdostani ja lopulta päätös oli selvä, enkä ole katunut kyseistä päätöstä yhtään. Tuoksu kestää paljon pidempään, kuin edellinen VS tuoksuni(Endless Love).


Suosikkitallipäivä on myös helppo valita. Kyseiseltä päivältä on kaksi postausta, Jalmarilla 13.8 ja Smile because you can. Kyseessä on päivä, jolloin sää suosi meitä ja kaikille jäi päivästä hyvät fiilikset, myös kavereilleni! Kuvat olivat todella onnistuneita ja parempaa päivää en voisi toivoakaan ja olihan se toiseksi viimeinen päivä Montun seurassa.

Lempikappaleeksi valitsin tältä kuulta Isac Elliot fanina Lipstick kappaleen , josta en alunperin pitänyt juuri yhtään. Kappaletta kuuntelemalla se alkoi kuulostaa kerta kerralta paremmalta. Ja pakko sanoa, että elokuulta ei juuri muita hyviä kappaleita olekaan mun mielestä. Olen kuunnellut joka aamu YleX:ää ja sen lisäksi kuuntelen enää todella harvoin musiikkia.


Lempiblogit top3 tältä kuulta: Pinkki pyörremyrsky, joka sisältää hienoja kuvia, jotka pääsevät oikeuksiinsa ison koon vuoksi! Lisäksi päätähtenä on suloinen shetlanninponi. Postilähetin matkassa blogin taisin vasta löytää tässä kuussa, mutta se nousi heti suosikkeihini upean ulkoasu, laadukkaiden kuvien ja tekstien vuoksi! Kannattaa käydä lukaisemassa! Here And Now blogi on aina ollut yksi upeimmista tietämistäni blogeista. Kuvat ovat älyttömän hienoja ja ulkoasu eroaa aina hyvällä tavalla tällaisista "normaaliulkoasuista". 


Kuun suosikkikuva on tällä kertaa hevoskuva, joka on jo ollutkin blogissa, mutta laitetaanpa se vielä kerran näytille! Kuun kännykkäkuva taas on hiukan muokattu "maisemakuva", jos sitä siksi voi kutsua. Kyseinen kuva löytyy myös mun instagram tililtäni.


Tältä kuulta en yksinkertaisesti pysty valitsemaan mieleenpainuvinta juttua, monta asiaa on tapahtunut tämän kuun aikana ja osasta niistä olen iloinen ja osasta enemmän surullinen. Sen sijaan positiivisia asioita löydän tältä kuulta 2, ne muutamat helleviikot ja lisäksi tänään tapahtunut mahtava asia. Pääsin nimittäin teoriakokeen läpi ensimmäisellä yrityksellä!!


Miten teidän elokuu on sujunut?

10 kommenttia:

 1. Kivoja suosikkeja:) Mäkin voisin testata tota sun hajuvettä, ku vanha just loppu. Ja ihanat Montun kuvat. Mun elokuu on sujunu hyvin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa testata, mun "testauksien" perusteella tuo on parhaan tuoksuinen VSn tuoksu! :) Kiva kuulla!

   Poista
 2. Kiva kun pitkästä aikaa teit taas kuukauden suosikit! Tätä oli tosi kiva lukee! :) Elokuu on itseasiassa sujunut ihan hyvin mulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva kuulla tällaista mielipidettä :) Elokuu on kyllä kuukausi, jonka aikana tapahtuu usein paljon(koulu alkaa jne..) :D

   Poista
 3. mukavaa nähdä blogini tuolla! :) elokuu on sujunut ihan hyvin ja niin outoa kuvitella että kohta on jo syyskuu! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Kiva kuulla! Itsehän täytän syyskuun ensimmäisinä päivinä 15 ja se jotenkin järkytti mua :D

   Poista
 4. Kiva postaus, mietinkin että teetköhön vielä näitä kuukauden suosikit - postauksia :D
  Mun elokuu on sujunut suurimmaksi osaksi tosi mukavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näiden teko on tosiaan jäänyt, mutta kyllä mä vielä silloin tällöin :) Kiva kuulla, että muillakin on sujunut elokuu hyvin :)

   Poista
 5. Hyvä postasus! Mäkin ajattelin tehdä Kesän suosikit- postauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivon mukaan sä saat jopa aikaiseksi tehdä sen, mä en sitä edes muistanut loman jälkeen :D

   Poista