24. joulukuuta 2015

Joulupostaus: Hyvää joulua


Herään aamulla, kun joku laittaa radion päälle. Radiossa soivat joululaulut. Herään virkeänä ja täynnä jännitystä. Illalla olisi aika avata lahjat. Nyt kuitenkin hoipertelen joulukalenterilleni pyyhkien viimeisetkin unihiekat silmistäni. On vihdoin aika avata luukku 24. Luukusta paljastuu iso kasa lahjoja. Ehkä se on enne iltaan. Nyt on aika avata televisio ja aloittaa päivä katsomalla jouluisia ohjelmia, kuten Joulupukin kuumalinja, Lumiukko ja joka vuonna nähty Joulupukki ja Noitarumpu. 

 Kuinka niin patsasponi? o.O
On se vaan rauhallinen kaveri! Ei suuttunut, vaikka korville tungettiin tonttulakki :D
Kaikki tonttuilukuvat ottanut Nelli!

Tosiaan, vihdoin on jouluaatto! Minun jouluperinteisiini kuuluvat sukulaiset, jouluohjelmat ja totta kai, lahjat. Moni sanoo joulua materialismin juhlaksi, mutta on se myös aikaa, jolloin vietetään aikaa läheisten kanssa. Itselleni tämä on muodostunut jo tärkeäksi asiaksi. Joulu ei merkkaisi minulle mitään, jos se pitäisi viettää vain perheen kesken. Jo ajatus kuulostaa tylsältä.

Jouluperinteisiini kuuluu myös nykyään "tonttuilukuvien" ottaminen hevosten kanssa ja tällä kertaa hevosena oli Jalmari. Olin eilen tallilla ja siitä tulee oma postauskin! Tällä kertaa saatte tyytyä vain näihin kuviin. Heppakuvien lisäksi kuvasin eilen illalla Timiä, mikä oli ärsyttävää, mutta hauskaa puuhaa. Osa kuvista jopa onnistui, vaikka kuvailinkin yksin.


Mietin kauan, mitä erityistä keksisin jouluaaton postaukseen. Lopulta mieleeni tuli jouluvalmisteluvideo. Koska tavalliset selitysvideot ovat tylsiä, aloin kuvaamaan lähes joka päivä pikkupätkiä, jos tein jotain jouluun liittyvää. Näistä pätkistä sain kasattua teille tämän alla olevan videon. Toivottavasti tykkäätte!


Te lukijat voisitte kertoa, mikä oli mielestänne paras joulukalenterini luukku ja miksi! :)

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mun lemppari oli varmaan tuo vuoden hevoskuvat koska niitä kuvia oli kiva katsoa ja oot hyvä kuvaamaan. Nuo unelmatalli- ja satulahuovan teko -postaukset oli kyllä tosi kivoja myös, niitä kun ei monissa blogeissa oo näkynyt. :) Olis kiva jos tekisit samantyylisen postauksen kun mulla on tuo Ravurista ratsuksi -postaus. Eli kirjottaisit omia näkemyksiä sun ja liikutusheppojes kannalta, miten teillä on menny, mistä ootte lähteny liikkeelle ja mikä on nykytilanne ns. koulutustason kohdalla. :) Hyvät joulut sullekki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kommentista! Kiva kuulla, että onnistuin keksimään jotain uuttakin :)
   Itse asiassa tein jo osittain valmiiksi aiheesta videoa, mutta se oli tarkoitus alunperin julkaista jo tällee joulukalenterissa :D Voisin kyllä näin vuoden loppupuolella vielä toteuttaa tuon! Kiitos ehdotuksestakin :)

   Poista
 2. Mun mielestä tää luukku oli paras! Kiva että kuvailit lähes joka päivältä jotain ja myös hiukan ns. kulisseja näistä luukuista :D Mullakin toi sama Vuoden heppakuvat oli myös tosi kiva näistä luukuista, se sisälsi kivoja kuvia! Mutta hyvää joulua sullekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ella! Tuota videota oli kyllä hauska tehdä ja siitä tuli jo ns rutiinia kuvata joka päivä jotain :D

   Poista
 3. Löysin siun blogin just äske ja selailin vanhoja postauksia<3 liityin lukijaksi ja tykkään paljon siun postauksista<3
  Miullakin on blogi mutta en oo kerenny sinne taas kirjottelemaan pitkään aikaan mutta nyt otan itteäni niskasta kiinni ja "pakotan" miut kirjottaa viimestään tammikuusta lähtien sinne kerran viikkoon:'D

  Kassushetlanninponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla tällaista mielipidettä! Tervetuloa seurailemaan! :3 Täytyypä käydä katsomassa sunkin blogissa ->

   Poista
 4. Mielettömän hienoja kuvia! Tämä luukku oli kyllä kuvien ansiosta paras ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus!
  Mä tykkäsin kaikista luukuista ja kun ne kaikki on vähän erilaisia, niin jokainen niistä on jollain tapaa se parhain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihana saada tällaista mielipidettä! :) Yritinkin saada luukkuja erilaisiksi ja hyvä, jos sun mielestä onnistuin siinä :D

   Poista