14. joulukuuta 2015

Joulupostaus: Kissa temppuilee


Miau! Tällä kertaa mut päästettiin(mun syntymäpäivän kunniaksi) näpyttelemään tätä näppäimistöä. Mua pyydettiin kirjoittamaan teille postaus siitä, mitä osaan. Jos ette vielä ole tajunneet, niin olen Timppu eli Timpura eli Timpe eli Timi. "Rakkaalla lapsella on monta nimeä" ja mä olen tykätty kissa. Kai musta on kerrottu paljon? Oon musta maatiaiskissa ja tykkään ruuasta. Sen eteen voin jopa suostua tekemään temppuja, joita mun omistajat on mulle yrittäny opettaa. Tai siis eihän mua tarvitse opettaa, mutta yrittäkää itse saada selvää, kun ne yhtäkkiä alkaa osoittamaan maata herkkupala käsissään! Ja mun on pakko saada se herkkupala. Ilman niitä en tee mitää(tähän ei lasketa niitä muutamaa kertaa jolloin mua on huijattu, mikä on pöyristyttävää!!).


Mulla on sellanen ihanan värinen(pinkki) tempputuoli, jossa teen temppuja. Ja myöhemmin mut on pakotettu välillä jopa lattian tasolle kierimään. Osaan antaa tassua, melkein kuin koirien tavalla. Joskus mun omistajat sanoo siinä kohtaa sanan "päivää", mutta en tiedä miksi. Sitte osaan mennä siinä mun tempputuolilla ympäri. Eli vaan kävelen sen tuolin ympäri ja sitte istun paikoilleni. Ja sitte osaan nousta istumaan takajaloille, joka on ihan ylihelppoa. Uusimpina juttuina mulle on opetettu tänän vuonna maahan meneminen. Mun yksi omistaja vaan näytti sormellaan maata ja paino mua kyljestä, eli vähä niinku pakotti menemään kyljelleni. Nykyään osaan tehdä sen jo pelkästä sormella osoittamisesta(ei, musta ei ole tulossa koiraa!!). Sitte ehkä koiramaisin temppu ikinä, osaan kierähtää kyljeltä toiselle pyynnöstä. Sen jälkeen hyökkään aina ottamaan herkun, koska senhän takia mä temppuja teen. Lisäksi mulle on yritetty opettaa sellaista läpsy-temppua, jossa mun pitää niin sanotusti heittää ylävitoset omistajan kanssa. Senki osaan jo aika hyvin, eli oon aika taitava kissa! Moni ei edes usko, että suostun tekemään mitään temppuja, mutta mähän teen niitä vain ruuan takia, enkä minkään muun! Tässä oli nyt tää mun postaus. Jos ette vielä tienneet, niin tänään on mun syntymäpäivä!


Tässä vielä video, jossa temppuilen, Linkki videoon

Olisi kiva kuulla, kuinka monen muun kissa osaa tehdä temppuja? Mitä temppuja ne osaavat?

12 kommenttia:

 1. Tää oli kiva :D jos sovitaa, et Söpö on kissa ni sit se osaa ;D

  VastaaPoista
 2. Todella kiva postaus & aivan ihana kissa! ♥ Meillä on ollut kolmekin kissaa, mutta tällä hetkellä ei ole yhtäkään. Ei niille entisille oikein opetettu mitään erikoista kuitenkaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Timin puolesta :3 Harmi, ettei niitä ole tällä hetkellä yhtäkään :( Seuraavalle kissalle(jos sellainen tulee) opetatkin sitten kaikki mahdolliset btemput!

   Poista
 3. Voi että miten söpö kisu :3 hienosti osaa temppuja! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana, ja tosi hienosti oot opettanu :)
  Minun kissa osaa antaa tassua ja ylävitosen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitti :D Oi, kiva kuulla, että muiden kissoille on opetettu temppuja! :)

   Poista
 5. Kiva video, ihana kissa, mäkin oon välillä oppinut tykkäämään vähän kissoista meidän ihanien tallikissojen ansiosta :D Hyvin oot opettanu sun kissalle temppuja!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus! Minäkin olen opettanut meidän kissoille erilaisia temppuja, mutta viime aikoina niiden opettelu on vähän unohtunut... Tähän mennessä olen kuitenkin harjoitellut niiden kanssa istumista, maahan menoa, kierimistä, tassun antoa, hyppimistä, takajaloillaan kävelyä, pallon potkimista, jne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sä ootkin jaksanu opettaa monta temppua! Tuli yhtäkkiä mieleen että oonhan mäkin opettanut Timppua siihen, mitä koirat yleensä tekee eli istu-odota/pysy-tänne :DD Tosin sen harjoittelu on jäänyt täysin.. Tuo pallon potkiminen/hakeminen voisi olla hauska opettaa!

   Poista