30. syyskuuta 2015

Uusi ulkoasu ja kuvaajana


Maanantaiaamuni alkoi jo varhain. Heräsin puoli viideltä, koska tarkoituksena oli lähteä viideltä kuvaamaan kuuta. Totesin kaverini kanssa sen olevan turhaa ja lähdettiin vasta puoli kuusi kuvauspaikalle. Nähtiin hirveä vaiva, kun siirryttiin eräälle sillalle toteamaan vain, ettei kuuta näy. Etsittiin sitä n.10min, kunnes kaverini huomasi sen tulleen näkyviin ihan pieneksi hetkeksi pilviverhon takaa. Tässä vaiheessa kumpikaan ei tajunnut ottaa kameraa esille. Sen jälkeen odoteltiinkin n.30min, kunnes todettiin, ettei pilvet lähde pois. Sain kuitenkin ihan kivoja kuvia kasvihuoneen(?) heijastuksista. Parasta koko jutussa oli se, että lopuksi rupesi vielä tihuuttamaan vettä! No, lopulta meidän odotus palkittiin, kun kuu tuli näkyviin pariksi minuutiksi. Kuvat kuitenkin epäonnistuivat, koska tarkennus meni päin mäntyä. Tulipahan tuokin silti koettua!


Mulla on tosiaan tämä viikko TET-viikkoa, joten koulua ei ole ja tästä johtuen pääsen kotiin aina klo 2, talleilua luvassa! Maanantaina olin "töiden" jälkeen kuvaamassa kaverini ratsastustuntia. Kyseessä onkin tuttu heppa, Nebu, mutta eri ratsastaja. Tuntia ennen ja tunnin jälkeen auttelin kaveriani Nebun kanssa. Tiistai sujui normaalisti ja illalla olin ratsastamassa Jalmarilla. Siitä on tulossa vielä erikseen postausta! Muuta ihmeellistä ei ole tapahtunut.


Ajankohtaisena asiana uusi ulkoasu, jonka muokkasin yllättävän nopeasti. En jaksanut panostaa kovinkaan paljoa, mutta silti tästä tuli omaan makuuni ihan kiva. Kyllä sitä nyt taas kuukauden jaksaa katsella. Te voisitte arvostella tämän uuden ulkoasun numeroin 4-10 kommentteihin! Perusteluja olisi mahtava saada!

 Vanhan ulkoasun tausta koki vielä muutoksen, mutta unohdin jälleen ottaa uutta kuvaa siitä..

10 kommenttia:

 1. Mäkin kävin viideltä kattomassa kuuta, mutta oli pilvistä._. Ärsyttää, kun en enään ikinä varmaan enää nää sellasta.. Mutta annan ulkan arvosanaks 8 puol, en tiiä miks:D Tosi hieno ulkka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin harmittaa, että oli noin huono sää :/ Koska se seuraava olikaan, joskus vuosien päästä kuitenkin..
   Paljon kiitoksia! :)

   Poista
 2. Heh mäki nousin maanantaina siinä puoli kuuden jälkeen ja eipä se kuu tietenkää näkyny.. :D Tää ulkoasu on kyllä tosi kiva ja näkyy linkit onneks hyvin, edellises en meinannu oikeen erottaa kunnolla. :) Enpä osaa oikeen sanoa arvosanaa, ehkä 8-9!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, empä ollutkaan ainut, joka nousi niin sanotusti turhan takia aikaisin :D
   Kiitti! Päätin tämän ulkoasun sävyt jo kauan sitten ja nyt sitten pääsin toteuttamaan niitä, mutta ei tää yhdistelmä ollutkaan niin kiva kuin ajattelin.. Mutta tosiaan, selkeämpi tämä taitaa kuitenkin olla :)

   Poista
 3. Mä pyysin isääni herättämään mut aamulla aikaisin jos kuu näkyy, mutta ei se näkynyt niin ei tarvinnut herätäkään aikaisin :D Mutta olisi ollut kyllä huippua nähdä tuo, ehkä sitten seuraavalla kerralla joskus vuosien päästä..

  Mä antaisin ulkoasun arvosanaksi ehkä 8, se tosi kiva, selkeä ja syksyinen, mutta aika yksinkertainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi olisikin ollut kätevää, mutta oltiin jo sovittu kuvausreissu niin nousin sitten itse ja vaivauduin jopa ulos hytisemään :D

   Kiitos ja vielä suurempi kiitos perusteluista :) Onhan tämä yksinkertainen, mutta ajattelin taas bannerin olevan niin sekava, että se saa nyt tällä kertaa riittää :D

   Poista
 4. Hienoja kuvia ja tosi hieno ulkoasu! En tykkää sen enempää arvostella muiden töitä mutta omaan mieleen tää olis ehkä 9 ei yhtään vähempää, huippu jälkeä! ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Mä sain tietää tosta punaisesta kuusta vasta seuraavana päivänä kun sen oli näkyny :"D
  Toi uus ulkoasu on kyllä kivan tyylinen, tykkään tosta bannerista! Arvosanaksi antaisin varmaan kans sen 9 :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahah, etpä silti jäänyt juuri mistään paitsi :D
   Kiitos paljon :)

   Poista