26. syyskuuta 2015

Uusimmat ostokset


Olin torstaina koulun jälkeen ostoksilla. Hain kaverini mukaan ja kävimme yhdessä mm. Agri Marketissa. Sieltä mukaan tarttuivat ne, mitä lähdin etsimäänkin ja hiukan ylimääräistä. Niistä lisää videolla! Lisäksi olin tänään Seinäjoella ja sieltä mukaan tarttui yhtä sun toista. Aikaa meni taas miltei koko päivä, mutta ainakin omistan nyt kaiken tarpeellisen!

Siitä ei tosiaan ole kauaa, kun ostin uudet ratsastushousut, mutta päätin joskus aiemmin, että ostan silikonipaikkaiset housut, jos sellaiset tulevat vastaan halvalla. Torstaina näin pääsi käymään ja ostin (taas) uudet ratsastushousut! Totta puhuen huhtikuussa ostamissani on jo reikä erään sauman kohdalla.. Lisäksi hevosmessuilta ostamani chapsit ovat turhan löysät ja ne ovat "huonon väriset". Näitä uusia chapseja voin kehdata käyttääkin! Pahoittelen videon huonoa editointia, yritin saada siitä hiukan lyhemmän kuin 15min ja jouduin editoimaan joitain kohtia pois ihan kunnolla..



Millaiset ratsastushousut te omistatte?

19 kommenttia:

  1. sä laitoit tos videos chapsin väärään jalkaan, se nappikiinnitys tulee jalan ulkopuolelle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaa no heh, lopussa oliki oikein.. :D tosi kiva kisa-asu sulla!! :)

      Poista
    2. Sähän olit tarkkasilmänen :D En yhtään ihmettele, että laitoin sen väärin, en katsonut yhtään kummanko jalan chapsin nappasin! Et arvaakaan kuinka tää juttu mua naurattaa, en olisi itse huomannut ollenkaan :DD

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Mullaki ois "haaveena" saada tollaset grip-paikkaset ratsastushousut ja niillähän kyllä hintaa on.. Tähän mennes mulla on ollu vaan kangaspaikkasia ratsastushousuja jotka on ollu kyllä tosi mukavia päällä, mutta sitte ku ajattelee paremmin niin nehän on aika liukkaat. Esteillä vois ollakki hyvät kun ei ihan liimaudu penkkiin kiinni mutta kun oon enemmänki kouluratsastaja niin pitoahan sais olla. :) Chapseillekki löytyis mulla käyttöä, vaikka ratsastan melkein aina tennareilla, tosi turvallista. :DD
    Vähän harmittaa kun en pääse ite huomenna kisaamaan, mutta koulukisoihin tullaan Paten kans ihan varmasti! Ootko tulossa niihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iteki oon kyllä tyytyväinen! Yleensä grip-paikkaiset tosiaan maksaa n.100e ja sitä mä en housuista aio maksaa, ainakaan kun en edes kilpaile :D Nämä munkin ostamat olisivat oikeasti maksaneet yli 90e, mutta onneksi ne olivat tarjouksessa ja vieläpä oikeaa kokoa! Itse en chapseja niin usein pidä, mutta ehkä mäkin rupean panostamaan, koska niillä tuntui ratsastus sujuvan heti paremmin :)
      Voin kuvitella! Haluaisin kovasti tulla kisaamaan tai edes katsomaan noita koulukisoja, mutta en harmi kyllä pääse silloin.. Onnea teille jo näin kuukautta ennemmin :D

      Poista
    2. Haha joo :D Mutta saappaat on kyllä ihan parhaat ratsastukseen! Mulla yleensä kääntyy varpaat sivullepäin, mutta saappaat tukee nilkkaa niin hyvin, että jalka pysyy oikeassa asennossa. :) Chapsitkin varmaan tukee jonkin verran, en kyllä tiedä kun en ole koskaan käyttänyt, mutta ne näyttää nilkoista usein vähän löysiltä. Ja voi vitsi kun Agrimarketis olis mageet housut! Semmoset oranssit siinä rekissä, näit varmaan. Hinta on kyllä aika suolainen, taisi olla juurikin tuon satasen.. Ne kyllä ostaisin jos vaan olis rahaa!

      Poista
    3. Joo saappaat mäkin oikeasti tarvitsisin.. Mun jalat kääntyy ihan kunnolla aina, kun joudun vähänkin enemmän käskemään :/ Oikeasti en ole tullut ajatelleeksikaan sitä, että se johtuu kengistä :D Pitääpä koittaa joskus mennä vanhoilla saappailla, jos ne vain mahtuvat vielä :)
      Itse asiassa joo, kyllä mä taisin ne nähdä! En vain tykkää oranssista väristä, mutta olisivathan ne muuten olleet hienot :D

      Poista
    4. Eipä se oranssi munkaan lempiväri oo mutta ne kyllä miellytti silti omaa silmää. :) Mulla kääntyy varsinki pyöreillä hevosilla ku tuntuu ettei saa alapohjetta kunnolla kiinni.. Esim. vinot jalustinkumithan korjaa jalan asentoa ainaki jonkin verran mitä oon ite huomannu. Niitäki voisit kokeilla jos sun vanhat saappaat ei sovi. :)

      Poista
    5. En nyt ihan tarkasti muista millaiset housut ne olivat, mutta kyllä ne varmasti hienot olivat :D Aa joo, kiitos vinkeistä! Mulla on se tapana, että käsken enemmän kantapäillä kuin pohkeella ja siksi väännän koko jalan polvesta alaspäin, etten sitten tiedä, kuinka paljon nämä auttaisivat, mutta voihan sitä kokeilla! :)

      Poista
  3. Tosi kiva video, eikä toi ollu musta edes liian pitkä :D Tykkäsin erityisesti noista chapsistä, mut toi riimu on myös tosi ihanan värinen! Mulla on tällä hetkellä vaan kahdet housut, perus mustat ja sitten ne farkkuset ja kummastaki oon ite tykänny tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, musta tää tuntu hirveän pitkältä sitä muokatessa :D Pakko myöntää, nää chapsit oli hyvä löytö ja tuo riimu, vaikken nyt tiedä, kuinka paljon sille on käyttöä..
      Ne on kyllä kivan näkösiä mitä oon niitä nähny sulla! :)

      Poista
  4. Cool, hienot ratsastushosut! Mäkin haluaisin uudet, mutta tyydyn näihin nykyisiin. Ne on ihan perus CRW:een polvipaikkaiset housut mitkä oli nyt ajatuksena kesäksi, ja joo ne on ollut ihan kivat perus ridahousut. :) Tosi kiva video, jaksoi katsoa loppuun asti hyvin vaikka vähän pidempi video olikin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, vaikka väri onkin hiukan erikoinen :D Mikäs siinä jos vanhat vain vielä ovat hyvät!
      Kiitti ja hyvä, jos ei tuntunutkaan niin pitkältä! Tuon tallentamiseen meni hirveästi aikaa, kun se on niin suuri tiedosto :D

      Poista
  5. Kivoja ostoksia :) Käytän tällä hetkellä yleensä kokopaikkaisia harmaita Horzen ratsastushousuja, jotka on kyllä venyvät ja mukavat jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kans tyytyväinen näihin! :D Mullakin on tähän asti ollut kokopaikkoja ja olen todennut ne hyviksi! Itse asiassa nämä uudetkin ovat kokopaikat, niissä vain on nuo silikonipaikat siinä päällä :D

      Poista
  6. Kivoja ostosia! Mulla on ihan tavalliset tummansiniset horzen ratsastushousut. Ne ovat tosi kuluneet ja vähän pienetkin, joten pitää varmaan hommata uudet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :DD Mulla Horzen housut ovat olleet todella hyviä ja itse asiassa nämä mun uudetkin ovat horzen! Ihan ymmärrettävää kyllä, että ne kuluvat, jos ovat kovassa käytössä :D

      Poista
  7. Toi video oli kyl kiva! Mulla on kohta vuoden vanhat ihan tosi hyvät ja kestävät kokopaikat (toki paree ollakkin kun on pikeurin xD) mut aion ostaa lähiaikoina animon tai esperadon (back2back) kokopaikka gripit ainakin jollaintapaa tummansinisenä... Luulen, että tulee olemaan aika kalliit, mutta kunhan on yhtä hyvät kuin nykyiset niin voi niistä vähän maksaakin ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitti! Taisin olla hiukan väsynyt, kun tein tuota, sen verran tuli sanottua väärin :D
    Ne kyllä on näyttänyt tosi kivoilta ja kestäviltä, jos puhut niistä harmaista! Ovathan ne olleet jo kauan miltei joka päivä käytössä(?) :)
    Oi noi olis kyllä unelma! Toki ne ovat hintavat, mutta kai niissä on se hinta-laatu suhde kohdillaan :D

    VastaaPoista